Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Šestnáctidenní porce kilometrů na Mallorce s Alltraining.cz proběhla úspěšně, 19.2.-5.3. 2016

Publikováno | Sdílet:

Šestnáctidenní porce kilometrů na Mallorce s Alltraining.cz proběhla úspěšně, 19.2.-5.3. 2016

Maják Formentor, přístav Sa Calobra, kříž na St. Salvador, betonová dráha v Ses Salines, cyklistické náměstí v Petře, nebo malebná kavárna na vrchu Randy. To jsou přesně místa, která se Vám na Mallorce zaryjí až pod kůži. O to víc tehdy, pokud je dobijete vlastními silami v sedle kola. Díky prodloužené verzi si účastníci tréninkového kempu s Alltraining.cz projeli Mallorcu doslova křížem krážem.

Tři tréninkové bloky pro první skupinu a dva pro další účastníky v termínu od 19. února do 5. března, to už je pořádná dávka tréninkových kilometrů. Vše bylo však úměrné síle skupiny, ve které se sešli jak mladí nadějní závodníci se svými zkušenějšími kolegy z amatérského pelotonu, tak i velmi výkonní sportovní cyklisté.

Díky úvodním zátěžovým testům byly určeny 3 výkonnostní skupiny a každý se mohl pomalu začít rozjíždět do sezóny v tempu příslušném současné formě. Díky takovému to rozjetí se zpočátku slabší účastníci zlepšují, a tak mohou po několika dnech přejít i do ,,rychlejší‘‘ skupiny. Ať každý vyrazil do tréninku ve skupině 1, 2, nebo 3 v polovině tréninku se všichni sjeli na společnou zastávku na výbornou kávu jak v tekuté, tak i v tuhé podobě díky tyčince Voltage od Nutrendu a každý se mohl podělit o své nové cyklistické zážitky s dalšími skupinami. Po tréninku a krátkém zhodnocení absolvovaného švihu se všichni pečlivě protáhli pod dohledem naší dvorní fyzioterapeutky Terezy Beranové. Ale nemyslete si, že po ukončení tréninku náš program končí. Večer probíhají odborné besedy pod vedením zkušeného trenéra mnoha profesionálních sportovců Vojtěcha Berana. Samozřejmostí jsou regenerační služby od klasických ručních masáží, přes moderní technologie zaštítěné myostimulátory Compex, až po špičkové welness zázemí hotelu. A kdyby si s nad náhodou někdo cokoli zapomněl, zjistí, že jsme připraveni opravdu na vše. Náš Alltraining obchůdek s výživou Nutrend, oblečením Lawi a snad všemi potřebnými cyklistickými komponenty od helem až po kufry do všech druhů pedálů.

A jak probíhají samotné tréninky? Poté co si každý vyzvedne své kolo z rukou mechanika, přemístí se na pláž, kde již čekají trenéři a na mapě představí trasu tréninku. Teprve nyní vyráží jednotlivé skupiny vstříc novým zážitkům a zkušenostem. Ty se jim trenéři snaží co nejlépe zprostředkovat svým odborným vedením a radami. Jako velké zpestření jsou vypisovány prémie na vrcholcích krásných kopců, nebo v závěru etapy v hromadném sprintu. I nezávodící cyklista má tak obrovskou šanci okusit atmosféru dojezdu jaké může sledovat v televizních přenos z jarních klasik. Navíc se vždy jede o zajímavé ceny, především od firmy Nutrend, která nám dodává to správné palivo, a aby to jelo našim svěřencům i v dalším dojezdu. Odměňujeme je nejčastěji tyčinkami Voltage, či energetickým gelem Endurosnack nebo výborným „cukernou tabletou“ Carbonex.

Na úplný závěr se společně sejdeme v našem hotelovém zázemí kde se celý tým tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz rozloučí a garant celého projektu Vojtěch Beran rozdá ocenění všem vybraným dříčům jednotlivých skupin. Každý si tak odnese kromě nevšedních zážitků i hřejivý pocit z dobře odvedené práce, protože přesně o tom celý tréninkový kemp na Mallorce je. Zažít něco nového, využít fullservis všech služeb a začlenit se do party skvělých lidí se stejným cílem.

Pokud chcete i Vy zažít 10 dní plných zábavy, neváhejte a využijte poslední volná místa!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT