Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Sezóna finišuje a team Alltraining.cz stále na vrcholu!

Publikováno | Sdílet:

Sezóna finišuje a team Alltraining.cz stále na vrcholu!

V sobotu 2.9.2017 se uskutečnil další díl KPŽ a byla jím tradiční Plzeňská MTB 50. Konec sezóny se nezadržitelně blíží a team Alltraining.cz stále na vrcholu! Stupně vítězů pro Šípala, Víška, Bublíkovou, Čanigovou

Tentokrát organizátoři připravili tři trasy B, C, D. Na prvně jmenovanou trasu B vyrazil největší počet závodníků, ať co se do celkového počtu týče, tak i z našeho týmu. Trať s délkou 57km a převýšením 959m slibovala i přes promáčený a rozbahněný terén rychlý závod.

Velmi důležité bylo udržet se na předních pozicích, protože z široké silnice se najíždělo do úzkého terénu. Tyto těžké podmínky nejvíce sedli Ivanovi Šípalovi, který si ve svých padesáti letech zajel své životní maximum v celkovém pořadí a bylo jím úžasné 26. místo a bezkonkurenční vítězství v kategorii. Filip Rydval na konci dlouhé sezóny stále bojuje a drží se s těmi úplně nejlepšími, jen těsně mu unikla TOP 20. Naši stálicí něžného pohlaví je Petra Bublíková, která se blýskla krásným 3. místem v kategorii.

Dalším nestárnoucím úspěšným závodníkem je Zdeněk Víšek, který se s náročnou tratí popral skvěle a bylo z toho 2. místo. Ovšem největšího úspěchu dosáhla naše nová závodnice Kristýna Čanigová, která dojela po boku legendárního brankáře Petra Čecha a vyneslo jí to velmi pěkné 3. místo v kategorii.

Všem našim závodníkům velmi gratulujeme za předvedené výkony a těšíme se zbytek sezóny.

 

Ani trenér Vojtěch Beran nezahálí. Jeho svěřenci z teamu Alltraining.cz předvádí skvělé výkony a i Vojta předvádí, že má stále skvělou výkonnost. V neděli zúročil svoji formu na českém Roubaix Lawi Tour Classic, kde na prašných a kostkovaných úsecích využil dobrou techniku a dojel v kategorii 3. Závod si moc pochvaloval, organizace byla perfektně zabezpečená a konkurence také nechyběla!

TRASA B: 8./21. Filip Rydval, 1./26. Ivan Šípal, 24./94. Roman Štrbík, 29./101. Vojtěch Beran, 28./106. Roman Kučera, 2./131. Zdeněk Víšek, 6./146. Jan Vastl, 50./162. René Urban, 16./202. Vladimír Průcha, 45./151. Elbadri Abdala Ali, 20./212. Tomáš Puhlovský, 40./256. Michal Jánský, 3./291. Petra Bublíková, 90./311. Pavel Pavlátka, 121./404. Martin Vadlejch

TRASA C:  3./13. Kristýna Čanigová

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT