Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Skvělý start teamu Alltraining.cz do sezóny 2017 na seriálu KPŽ!

Publikováno | Sdílet:

Skvělý start teamu Alltraining.cz do sezóny 2017 na seriálu KPŽ!

Elitní svěřenec trenéra Vojtěcha Berana, Jiří Hudeček, vyhral první závod seriálu Kolo pro život. Závodníci našeho týmu mu šli vzorně po boku a senzačním 10. místem v celkové klasifikaci a třetím místem v kategorii se v letošní sezóně uvedl mladík Filip Rydval. Velmi dobrými výkony ho doprovodili Tomáš Plášek a Ivan Šípal, který dokázal ovladnout i svoji věkovou kategorii.

V sobotu 22. dubna byl zahájen už 18. ročník Kola pro život a Alltraining u toho nemohl chybět. Prvním závodem byly Trans Brdy České spořitelny, které startovaly z Dobřichovic u Prahy. Startovní pole nabité hvězdami přilákalo více než 1 200 lidí. V 11:30 odstartovali jezdci jedoucí delší trasu B, která měřila 61 km. V první lajně nechyběly jména jako Pavel Boudný, Jaroslav Kulhavý, nebo dlouholetý svěřenec Vojtěcha Berana, Jiří Hudeček. Hned po výjezdu na první kopec se utvořilo trio Hudeček, Kulhavý Ulman. Tato trojice spolu jela většinu závodu, až ke konci se oddělila dvojice Kulhavý Hudeček, která se ve spurtu poprala o vítězství. A byl to právě svěřenec trenéra Vojty Berana Jiří Hudeček, který ve spurtu udolal olympijského vítěze Jardu Kulhavého. Třetí dojel do cíle Matouš Ulman. Ženskou kategorii vyhrála Jitka Škarnitzlová před Janou Pichlíkovou  a třetí Lenkou Fridrichovou.

Závodníci z Alltraining.cz se hned v prvním závodě sezóny ukázali ve skvělém světle. Ve svých kategoriích se dokázali prosadit Filip Rydval, který skončil 3. (v kategorii 17-22 let) a v kategorii muži 50-59 let zazářil Šípal Ivan, který vyhrál.Bedna v kategorii 30-39 let jen těsně utekla Hance Falcové. Také ostatní závodníci z Alltraining si na trati B vedli hezky, jejich výsledky jsou uvedeny níže. Na krátké trase nás reprezentoval Vadlejch Martin, který skončil 39. v kategorii muži 23-39 let.

Všem svěřenům Alltraining.cz blahopřejeme a děkujeme za vzornou reprezentaci.

Výsledky trasa B:

3./10. RYDVAL Filip, 1./29. ŠÍPAL Ivan, 9./31. PLÁŠEK Tomáš, 29./48. NEČAS Petr, 11./99. PRŮCHA Vladimír, 26./114. ŠTRBÍK Roman, 27./116. KUČERA Roman, 4./153. FALCOVÁ Hana, 46./273. JANSKÝ Michal, 19./308. PUHLOVSKÝ Tomáš 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT