Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Slavnostní losování a proškolení personálu pro Mallorcu 2015

Publikováno | Sdílet:

Slavnostní losování a proškolení personálu pro Mallorcu 2015

Realizační tým pro Mallorcu 2015 opět připraven, všichni si prošli novou moderní metodiku tréninkového a rehabilitačního centra Allatrinning.cz a byli řádně proškoleni jak teoreticky, tak prakticky. Na samotný závěr proběhlo slavnostní losování výherců o hodnotné ceny. Výherci byli losováni z účastníků kempu na Mallorcu 2015, kdy ten největší šťastlivec odjede na novém kole Specialized.

Začíná poslední listopadový týden a čas do prvního tréninkového kempu na Mallorce se neúprosně blíží. Aby byl zachován již tradiční vysoký standart našich služeb, musel se sejít celý realizační team Alltraining.cz a projít přísným školením pod vedením samotného Vojtěcha Berana a Terezy Beranové.


Aktuální, poměrně omlazený, personál na školení čítal 2 masérky, 2 mechaniky a 2 trenéry. Tereza i Vojta si důkladně ověřili dosavadní znalosti všech členů personálu a každého z nich obohatili o nové informace hned v několika odvětvích spojených s regenerací, tréninkem, výživou či prrvní pomocí.



I tak probíhalo dvoudenní školení v přátelském duchu, což nasvědčuje o skvělé souhře celého týmu, který se stará o zázemí nezbytné pro akci podobných rozměrů a kvalit.



O kompetentnosti všech členů realizačního týmu svědčí především jejich zkušenosti ze závodů, protože velká většina z nich patří mezi aktivní závodníky a studenty sportovních vysokých škol.

Na konci školení se slavnostně losovali výherci hodnotných cen, kteří s námi pojedou na tréninkový kemp na Mallorcu 2015. Známe již 6 šťastlivců, kteří obdrží krásné ceny.



Mohou se tak těšit na poukazy na služby Alltraining, pulzmetr Garmin, výživový balíček od Nutrend, rok tréninku od Allatrining.cz. První cenu si dotyčný nebude muset odnést, nýbrž bude moci rovnou odjet na novém celokarbonovém kole Specialized. Jména vylosovaných již známe a přineseme je i vám v následujícím článku.

Slavnostní předání všech cen proběhne na konci ledna. Třeba mezi jmény bude zrovna to vaše, tak čtěte pozorně již v příštím článku!

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT