Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Slunná cyklistická dovolená na Mallorce s Alltraining.cz je tu! 8.4.-16.4.2016

Publikováno | Sdílet:

Slunná cyklistická dovolená na Mallorce s Alltraining.cz je tu! 8.4.-16.4.2016

Čas letí a s dubnem přichází i další tréninkový kemp s tréninkovým a rehabilitačním centrem Alltraining.cz na slunné Mallorce. Začínáme opět zátěžovými testy, které nám odhalí aktuální výkonnost jednotlivých účastníků. Nutno podotknout, že mnozí se neúčastní těchto testů poprvé a jejich opakované testovánívykazuje zlepšení výkonnosti zapříčiněné systematickým tréninkem pod vedením hlavního trenéra Vojtěcha Berana.

V brzkých odpoledních hodinách nastal vytoužený čas zaplněný absolvováním prvních desítek kilometrů v rovinaté jihovýchodníčásti ostrova pochopitelně s pomocí produktů značky Nutrend a Lawi. Mallorca je cyklistika a cyklistika je i vychutnávání skvělé kávy na prosluněných zahrádkách v útulných mallorských vesničkách. Pochopitel něnesměl ve většině vyjížděk chybět ani tento rituál.

     

 V úvodní části kempu byl naplánován blok rovinatých tréninků, kde se účastníci seznamovali s nafasovanými stroji od světoznámé firmy Specialized. Všichni bez problémů zvládli více jak stokilometrové tréninky,které byly uzpůsobeny všem výkonnostním skupinám. Večery opět patřily přednáškovýmblokům, ve kterých byla skupina seznámena s výsledky zátěžových testů,díky nimž trénujeme chytře a efektivně. Další přednášková témata patřila zásadám správného stravování a metodám dokonalé regenerace. Celodenní aktivity byly vždy podpořeny naším doprovodným vozem napěchovaným produkty značky Nutrend.

     

 Formentor. Dosáhnutí tohoto severního cípu ostrova znamená vždy nejdelší tréninkovou jednotku v celém kempu, kdy celková vzdálenost přesahuje hranici 200km. Toto magické číslo je pro mnohé zatím metou nedosaženou. Ovšem při správně zvoleném tréninkovém přístupu celého Alltraining.cz týmu a výběru optimální výživy od firmy Nutrend, se tato vytyčená meta stává skutečností. Vyrazíte i Vy s námi na Mallorcu?

     

 

„Na doporučení kamaráda jsem se rozhodl vyrazit na Mallorku a vyzkoušet i silniční cyklistiku,která pro mě byla velkou neznámou.  Nasilničním kole jsem nikdy neseděl a zprvu jsem se bál. Ovšem po prvních desítkáchkilometrů byly obavy pryč. Oceňuji zejména dokonalou souhru všech členů Alltraining týmu, kteří se vždy 100% snažili vyjít vstříc. Navíc vše bylo špičkově organizované, což jako majitel cestovní kanceláře dokáži ocenit.“

Libor Š.

  „ Na silničním koletrénuji více jak rok. Ovšem i mě se zdál trénink příliš nahodilý a po určitém malém zlepšení jsem dále necítil progres, který jsem si představoval. Na kempu Alltraining.cz pro mě bylo vše nové. Od techniky šlapání, přes jízdu ve skupině ažpo principy systematického tréninku. Po aplikaci těchto nových poznatků uvidímjak se mi bude nadále dařit, ale věřím, že za rok se s Vojtou Beranem ajeho týmem na Mallorce opět potkám.“ 

Michal S.

     

Zasloužený den volna nám pomohl doplnit ztracenou energii,abychom se v dalším bloku mohli podívat na západní hornaté pobřeží ostrova, kde probíhaly první vrchařské soutěže. Zazávodit si s ostatními o příčky nejvyšší, pokochat se krásnými výhledy, nebo se jen tak projet ve skvělé partě lidí, kteří žijí cyklistikou na Mallorce. Zapojte se také do našehooranžového Alltraining expresu.  V poslední tréninkový den našeho kempu se všichni účastníci museli postavit královské horské výzvě, ve které někteří zdolali téměř 3000 výškových metrů. I navzdory těžkým a táhlým stoupáním s následnými dlouhými sjezdy se všem dařilo plnit svá očekávání i díky našim partnerům Nutrend a Lawi. Jejich produkty v kombinaci se systematickým zatěžováním tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz jsou zárukou dokonalého cyklistického zážitku v exotickém prostředí Mallorky.

 Kompletní fotogalerii naleznete ZDE

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT