Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Soutěžte s Alltraining.cz a Knuspi! Zlepšete kondici, držte se správné výživy a redukujte váhu!

Publikováno | Sdílet:

Soutěžte s Alltraining.cz a Knuspi! Zlepšete kondici, držte se správné výživy a redukujte váhu!

Žijte zdravě a soutěžte  s Knuspi planem a výrobky Knuspi rok a půl o hodnotné ceny. Každý padesátý vyhrává tři měsíce tréninku či výživy zdarma a všichni, kdo se do soutěže zapojí, získávají výrazné slevy u Alltraining.cz. Zkuste štěstí a vyhrajte nejen trénikové či výživé programy, ale i hlavní cenu automobil Volvo C30.

Začněte svůj Knuspiplán, zlepšete svou kondici a vyhrajte!

Sbírejte body ze soutěžních výrobků Knuspi a vyhrajte VOLVO C 30, výživový nebo tréninkový plán od Alltrainingu či některou z dalších 50 hodnotných cen!

Každý soutěžící navíc získává 50% slevu na 3měsíční výživový nebo tréninkový plán od Alltrainingu a každý 50. soutěžící získává slevu 100%!

Soutěžní body zasílejte od 1.1. 2011 na uvedenou adresu, soutěžní výrobky jsou ale v prodeji již nyní ve všech obchodních řetězcích, tak neváhejte!

Pro Váš rychlý začátek jsme pro Vás připravili startovní Knuspiplán balíček plný zdraví a s plným počtem bodů, který Vám umožní okamžitě začít jíst zdravě a zároveň se zúčastnit soutěže Knuspiplán. Balíček Vám bude doručen až k Vám domů a Vám stačí již jen vystříhat všech 40 bodů, které obsahuje, odeslat...a vyhrát! Jako bonus obdržíte navíc zdarma Malcao nápoj s cereáliemi.

Připojte se k nám na Facebooku a získejte další možnosti výher i tipy, jak zlepšit Vaši kondici! Začněte s námi Váš Knuspiplán, bude Vás bavit a Vaše tělo Vás bude mít rádo!

REGISTRACE DO SOUTĚŽE ZDE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT