Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikeři dosáhli na stupně vítězů

Publikováno | Sdílet:

Super Bikeři dosáhli na stupně vítězů

Nejúspěšnější Super Bikerkou se zatím stala reportérka pelotonu Jana Kábrtová, která dokázala za profesionální podpory celého teamu Super Biker a svého osobního trenéra Vojtěcha Berana z Alltraining.cz, zvítězit ve vloženém VIP závodu kategorie žen v samotném centru města na zámeckých schodech pražského hradu.

Dalšími šťastnými vylosovanými Super Bikery pro pražský závod byli: majitel znalecké kanceláře  Milan Hosák, který po závodě dodal, že to byl nejlépe zajištěný den v jeho dosavadní sportovní kariéře. Třetím vylosovaným se stal dovozce špičkových tréninkových  přístrojů Compex a Powertap Robert Kleiner, který dodává: „svůj VIP den jsem si opravdu užil!" Všichni jmenovaní ochutnali stoprocentní trenérské zabezpečení od Alltraining.cz a informace, které během dne vstřebali, budou pro jejich další sportování přínosem a povedou je k  ještě lepším výsledkům, dodal Vojtěch Beran.

Další závod byl na programu hned v sobotu 6. června v Jistebnici. Trať závodu dlouhá 58 km s převýšením 1151 metrů  nebyla pro nikoho ze závodníků vůbec jednoduchá. Její obtížnost dokreslovalo i stoupání po sjezdové trati, které se vrylo do paměti nejen všem nově vylosovaným Super Bikerům. Vše podtrhlo i počasí, které nebylo pro závod úplně optimální. Mezi Super Bikery se představili Lenka Eislerová, zástupkyně týmu Černých koní, desigener z Boleslavské Škodovky Přemysl Zeman a nadšený silniční cyklista Pavel Kříž, který si odbýval letošní premiéru na závodech horských kol.

První do cíle dorazil Pavel v čase 3:16, který jel dnes svůj první závod seriálu Kolo pro život. „Velmi jsem ocenil předstartovní rady trenéra Vojty Berana", dodal Pavel, který se na horském kole teprve závodit učí. Druhá dojela do cíle Lenka v čase 3:53. Přemysl, který jel letos svůj první závod, dorazil těsně před vyhlášením vítězů, a to v čase 4:10. „Celý den jsem si skvěle užil, všechny rady mi byly přínosem, zejména mi pomohlo cílené rozjetí před závodem a rozcvičení s fyzioterapeutkou Terezou Trefnou", dodal Přemysl. Po dojezdu do cíle opět na všechny čekala elektromasáž Compex  a  Vojtěch Beran z Alltraining.cz se všemi rozebral průběh celého závodu a upozornil na chyby, kterých se v maximálním závodním zatížení Super Bikeři nevědomky dopouštěli.

Celý den završil speaker, kdy si opět pozval všechny naše tři vyvolené Super Bikery na stupně vítězů, kde všichni jmenovaní obdrželi diplom s osobními záznamy s vyhodnocením ze závodu, které byly pořízeny pomocí navigace Garmin ve spojení s wattmetrem Powertap. Dále pak věcné ceny od všech zúčastněných sponzorů projektu s hlavní cenou - jeden měsíc tréninku ZDARMA s Alltraining.cz.


„Kdyby se to počasí takhle nezkazilo, bylo by to bezchybný, ale i tak to byl díky vašemu týmu příjemný zážitek" řekl jeden z našich závodníků. „Pro rady, jak se připravit na závod, si k našemu stánku chodili i Super Bikeři minulých závodů a vzpomínali, jak jsme se o ně pěkně starali. Nebojte se přijít i vy, od toho jsme tu pro vás.", dodává trenér Vojtěch Beran.

majitel znalecké kanceláře Pokud i vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" na Orlíku jako hvězda z první vlny v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 13.6. na ORLÍKU byli vylosováni:

1. Petr Furch

2. Jiří Svítek

Vylosovaným gratulujeme a těšíme se na další odvážlivce. Vy, co jste neměli štěstí nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku všech zúčastněných sponzorů. 

Kompletní reportáž najdete ve FOTOGALERII na www.alltraining.cz

Těší se na Vás Team Super Biker

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT