Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikeři jsou úspěšní

Publikováno | Sdílet:

Super Bikeři jsou úspěšní

Všichni vylosovaní Super Bikeři, kteří se zúčastnili posledních dvou závodů svoji bojovností a velmi dobrou výkonností mile překvapili nejen realizační tým trenérů z Alltraining. cz, kteří pod vedením mladého a zkušeného trenéra Vojty Berana zajišťuje maximální profesionální trenérské vedení a nezbytné zajištění po celou dobu každého závodu KoloPro. Přinášíme vám krátký report, jak si posledních šest Super Bikerů užilo svůj VIP den.

Závod třetí - Lety

Třetí závod seriálu Kolo pro život se konal v obci Lety u Prahy. Sestava „Super Bikerů" byla obdobná jako v Příbrami - dva muži a jedna slečna."Super Bikerka"  Přibilová Lucie si dala za úkol zdolat fitness jízdu, tedy 25 km dlouhou trať. Petr Hruška a Petr Vacík se díky našemu týmu z alltraining.cz úspěšně poprali s hlavním, 55 km dlouhým, závodem.

Zatažená obloha, vítr a blátivé cesty značně ztížily podmínky nejen našim VIP závodníkům. Možná právě proto, se nepřišlo na závod podívat takové množství fanoušků horské cyklistiky, jako tomu zde bylo minulé dva roky. Přesto se na závod dohromady přihlásilo přibližně kolem 1000 účastníků z fitness i hlavní jízdy.

...Závod se odstartoval opět ve 12 hodin v Řevnické ulici. Cesta nebyla jednoduchá. Vedla přes most, po objížďce do chatové osady StrongBoys. Následovalo stoupání k Obrázku a dále na asfaltovou cestu a po ní dlouhým sjezdem až nad Všenory. Prudká zatáčka vpravo a výjezd na Černolické skál. Cíl byl u Berounky,  kde jsme na Super Bikery u našeho stánku s tréninkovou a výživovou poradnou, čekal celý team  a navíc i slunečné počasí.

První z našeho týmu dojela z fitness jízdy Lucie v čase 1 h. 40 min., která jela vůbec první závod seriálu Kolo pro život. „Trať byla velmi dobře značená, a přestože jsem chvílema šla po svých, jsem spokojená a líbilo se mi to. Chtěla bych jet ještě Karlštejn." Dodala.

Náš druhý SB Petr Hruška přijel do cíle chvíli po třech hodinách. „Jelo se super, byl to ale závod na celoodpružené kolo i tělo" povídal hned, jakmile sesedl z kola, které měl stejně dokonale zablácené, jako byl on sám. „Jelo se mi opravdu pěkně, adekvátně k mému věku, jsem spokojen" řekl Petr.

Nečekali jsme dlouho a dorazil i náš třetí, Petr Vacík. Také byl díky blátu k nepoznání. „Značení perfektní, cesta náročná, báječný superbiker!" Charakterizoval dvacetiletý Petr struně své dojmy. „Nemůžu chtít zázraky, když mám najeto 2000 km. Je to složité zkombinovat kolo s prací, ale takovou péči jako od vás bych chtěl každý závod" dodal.

Závod čtvrtý - Trutnov

Trutnovská padesátka české spořitelny - to byl čtvrtý závod seriálu Kolo pro život, konaný jako obvykle v sobotu dne 23.5. Trutnovská padesátka se letos jela po stejné trati, ale v opačném směru. „Dnes to Super Bikeři a nakonec všichni závodníci nebudou mít úplně lehké. Hodně fouká a trať je členitá a po předešlých dnech dost  bahnitá," dodal trenér  Alltraining.cz Vojta Beran.  Hlavní závod o délce 50 km a s převýšením 1200 m se skládal ze dvou kol a fitness jízda, kterou si tentokrát na vlastní nohy a s úspěchem vyzkoušela i naše fyzioterapeutka Tereza, z jednoho kola, tedy 25 km.

Tentokrát se v sestavě SUPERBIKERŮ objevili samí muži. Jeden z nich, vášnivý běžkař Daniel Máka, se stal historicky nejmladším Super Bikerem. Druhý závodník byl Oldřich Šubrt ze Škodovky a třetí moravský vinař Pavel Hájek. Mimo soutěž startoval jako SUPER BIKER i světový rekordman v hodinovce Ondřej Sosenka, který si tak odbyl bikovou prepiéru.


Start závodu se konal na trutnovském Krakonošově náměstí v doprovodu místních mažoretek, kde nastoupili v první vlně i všichni naší SUPER BIKEŘI. Předtím však opět proběhla důležitá příprava, a to jak rozcvička s Terezou, vyslechnutí odborných  trenérských rad Vojty Berana, tak i technická příprava kol, navigace Garmin, wattmetru Powertap a v neposlední řadě aktivační masáž končetin.

Do cíle nejrychleji dorazil  Daniel, který dojel v čase lehce přes dvě hodiny. Také byl se svým výkonem spokojen a pochvaloval si péči realizačního týmu Superbiker. „Toto byl můj druhý závod v tomto seriálu, jel jsem pouze v Příbrami a s vámi se mi jelo lépe." Dodal. Pavel dojel přibližně 15 minut za ním a jako třetí ze SB dorazil Oldřich...Všichni se při vyhodnocení výkonu s trenérem Vojtou Beranem, za odměnu rychle regenerovali na myostimulatorech Compex a těšili se na vyhlášení a sním i drobné dárky od sponzorů týmu Super Biker. Jejíž hlavní cena byla od Alltrainig,cz poukaz na měsíční trénink ZDARMA.

 

Jestli i vy chcete zkusit štěstí, užit si skvělí den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" na Orlíku jako hvězda z první vlny v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz. Nejlepší SUPER BIKER si odveze kromě skvělých zážitků a užitečných rad i navigaci Garmin!

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 3.6. v PRAŽSKÉ SCHODY byli vylosováni:

1. Radek Svěntý

2. Jana Kábrtová

 

Pro závod 6.6. v JISTEBNICI byli vylosováni:

1. Zuzana Mrázková

2. Pavel Kříž

Vylosovaným gratulujeme a těšíme se na další odvážlivce. Vy, co jste neměli štěstí nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku všech zúčastněných sponzorů. 

Kompletní reportáž najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Biker

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT