Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikeři na Drásalovi a pozvánka na sobotní správné rozcvičení

Publikováno | Sdílet:

Super Bikeři na Drásalovi a pozvánka na sobotní správné rozcvičení

Ani v horkém počasí se Super Bikeři neztratili a profesionální trenérské vedení pod trenérem Vojtěchem Beranem je dovedlo k dosavadním nejlepším úspěchům v letošní sezóně. Přijďte i vy v sobotu v 10:30 ke stánku Alltraining.cz - Super Biker a absolvujte správný předstartovní strečink s našimi Super Bikery.

Vše začalo již v sedm hodin ráno, kdy k nám dorazili prví dva Super Bikeři, kteří se odhodlaně chtěli vydat na dlouhou stodvacetikilometrovou trasu. Jmenovitě náš tým přivítal Honzu Pražana a Tomáše Janatu, kteří se začali pro ně již nezvykle brzy připravovat na svůj start.

Dle slov trenéra Vojtěcha Berana je důležité, aby se tělo dostatečně aktivovalo a to minimálně tři hodiny před startem, je - li start ve třičtvrtě na osm, věděli vylosovaní Super Bikeři, že je třeba vstát dostatečně předem, tedy okolo páté hodiny ráno a snídat jídlo bohaté zejména na takzvané pomalé sacharidy (těstoviny, vločky,...) již okolo půl šesté ráno, aby tělo bylo dostatečně zásobeno a závodník se necítil přejedeně. Po důkladném strečinku a předstartovní masáži následovalo i při takto dlouhém závodě kvalitní půlhodinové rozjetí s několika aktivačními intervaly, které ocenil zejména Honza Pražan, který dodal, že se poprvé letos po startu nezahltil a v cíli se radoval ze splnění výkonnostního cíle (zvládnutí trasy pod šest hodin), který se mu podařilo s Alltraining.cz a  trenérským vedením Vojtěcha Berana naplnit.  

Druhý se nám do cíle s dlouhé trasy vrátil Tomáš Janata, který občas vymění svoji  Škodovku za kolo a svým výkonem se ve startovním poli neztratil. Tomáš v cíli ocenil zejména rady o pravidelném dávkování potravy a jejího výběru při výkonu. „ Nikdy bych nevěřil, že když budu jíst dle rad každých dvacet až třicet minut i v takovémto horku, tak mi opravdu nedojde a musím říci, že i přes únavu fyzickou po sedmi hodinách na kole, se cítím svěžejší. Rady, které jsem od týmu Alltraining.cz dostal, opravdu fungují." Dodal Tomáš v cíli.

Zástupkyně v roli Super Bikerky měli na Drásalovi i ženy. Na krátké trati se představila z domácího pořádajícího  týmu  Drásal Kamila Hončlová, která ocenila kromě důležitých rad na závod zejména  regeneraci myostimulátorem Compex a pozátěžový strečink vedený fyzioterapeutkou Terezou Trefnou. „ Ták důkladně jsem se již dlouho neprotáhla a cítím se jako bych vůbec nestartovala". Dodala Kamila po skončení regeneračního bloku.

Po skončení všech důležitých procedur, probral trenér Vojtěch Beran analýzu absolvovaného výkonu získanou z přístroje Garmin a dodává: „Je vidět, že si všichni dnešní Super Bikeři vzali rady k srdci, věděli, jak si mají rozvrhnout správně síly. Jak jíst, nejen energetické tyčinky, ale také správně dávkovat gely, carnitin a Cofein (Survival) tak, aby při výkonu prospěšnými a opravdu pomohli. Jak pít, jak se rozjet a jak se chovat po skončení závodu. To vše si dnes Super Bikeři a mnoho dalších, kteří se nebáli přijít pro radu k našemu stánku s oranžovým panákem na střeše, odnesli. Na závěr je mojí pozvánkou výzva pravšechny, kteří se chtějí správně rozcvičit před startem, přijďte  v sobotu  v 10:30 v Chuchli ke stánku Alltraining.cz - Super Biker a rozcvičte se spolu s našimi vylosovanými Super Bikeri pod vedením  fyzioterapeutky Terezy Trefné, nebudete myslím litovat."

Pokud i vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" na CHRUDIMI jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 11.7. na "KARLŠTEJNĚ"  byli vylosováni:

1. Petr Frank

2. Maroš Beran

Vylosovaným gratulujeme a těšíme se na další odvážlivce. Vy, co jste neměli štěstí nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si ZDARMA vyzkoušet všechny pomocníky tréninku všech zúčastněných sponzorů. 

Kompletní reportáž najdete ve FOTOGALERII na www.alltraining.cz

Těší se na Vás Team Super Biker

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT