Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikeři se těší na systematický cyklistiký trénink

Publikováno | Sdílet:

Super Bikeři se těší na systematický cyklistiký trénink

V polovině července si všichni účastníci Karlštejn Tour vyzkoušeli, jak startují žokejové a jaké nástrahy je čekaly na závodišti ve Velké Chuchli. Po téměř dostihovém startu se všichni odhodlaní závodníci vydali dobýt nedaleký hrad Karlštejn.

Nechyběli ani naši čtyři Super Bikeři, kteří se stoprocentním profesionálním trenérským vedením od Alltraining.cz se opět v závodním poli neztratili. Rady, které získali od celého teamu pod vedením Vojty Berana,  jim napomáhaly zvládnout všechny nástrahy tratě.

Jako Superbikerky se dnes představily Marcela Strohalová a Míša Blašková, které se z kanceláře v pojišťovně Kooperativa vydaly zdolávat nástrahy 30ti kilometrové fitness jízdy. „ Jelo se mi skvěle, takový profesionální trenérský přístup jsem nikdy nezažila a musím říci, že jsem po natěšeném úvodu nebyla zklamána. Již se těším až pod vedením Vojty Berana a Alltraining.cz začnu systematicky trénovat", dodává Marcela. Ani Míša nepřijela z trati bez dojmů. „ Po trase bylo na mě dost bahýnka, ale dostala jsem instrukce, jak mám tyto úseky projet a opravdu to fungovalo. Skvěle mi padl i dres Superbiker od firmy Kalas a těším se, až v něm budu jezdit i nadále ", dodává v cíli vyčerpaná Míša.

Na dlouhé trati jsme dnes měli dva Super Bikery Petra Franka, který dnes likvidoval místo pojistných událostí ztrátu po defektu, která ho téměř na domácí trati připravila o životní výsledek. „ Jel jsem a jedl přesně podle Vojtových rad. Jelo se mi skvěle. Přesný recept na rozjetí, předstartovní masáž a kvalitní rozcvičení s fyzioterapeutkou  Terezkou doporučuji každému", dodává Petr s úsměvem. Poslední do cíle přijel z našeho kvarteta Maroš Beran, který by dnes nebýt nabídky startovat jako Super Biker vůbec nestartoval. „Když jsem dostal nabídku startovat dnes se stoprocentním trenérským zajištěním, nemohl jsem odolat. Cyjklistiku miluji a dávám jí maximum, proto jsem si chtěl vyzkoušet celý profiservis a vše co  k tomu patří. Těšil jsem se na kolo Specialized, navigaci Garmin v kombinaci s Powertapem a také mě lákala pozátěžová masáž Compexem a výživa Survival. Vše jsem si dokonale užil a těším se na další spolupráci s Alltraining.cz a jsem rád, že od dnešního dne bude mít můj trénink řád a systém", dodává spokojeně Maroš.


Celý den završilo zhodnocení výkonů všech zúčastněných trenérem Vojtěchem Beranem, autora projektu Super Biker a tréninkového serveru Alltraining.cz, který vyzval při vyhlášení výsledků všechny Super Bikery na podium a předal jim jejich analýzu absolvovaného výkonu v závodu a drobné dárky od všech zúčastněných sponzorů. „ Dnes jsme u našeho stánku rozdali spousty rad na spousty nejen tréninkových dotazů. Jsem rád, že jsme při závodech přínosem a naše rady nevyužívají jen Super Bikeři, ale i všichni ostatní účastníci od amatérů až po elitní závoďáky", říká Vojta.

Pokud i vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" na JEŠTĚDU jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 25. 7. v "CHRUDIMI"  byli vylosováni:

1. Světlana Zahulová

2. Tomáš Sodomka

3. Štěpán Musil

Vylosovaným gratulujeme a těšíme se na další odvážlivce. Vy, co jste neměli štěstí nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si ZDARMA vyzkoušet všechny pomocníky tréninku všech zúčastněných sponzorů. 

Kompletní reportáž najdete ve FOTOGALERII na www.alltraining.cz

Těší se na Vás Team Super Biker

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT