Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Laufeři na Karlově běhu Alpine Pro si užili den plný zážitků!

Publikováno | Sdílet:

Super Laufeři na Karlově běhu Alpine Pro si užili den plný zážitků!

Stalo se již tradicí, že při všech závodech seriálu Kolo pro život vyráží tým alltraining.cz a několika šťastným vylosovaným zajistí celodenní profesionální péči a poskytne jim krom jiného i cenné rady do závodu. Jak si užili svůj VIP den první Super Laufeři sezóny 2012?

Tyto vylosovaní, tzv. SUPER LAUFEŘI dostanou kromě cenných rad i drobné dárky na památku. Po tomto vzoru se tým alltrainingu vydal i do zimních podmínek na první závod seriálu Stopa pro život. Tím byl již 41. ročník Karlova běhu Alpine Pro v malebném prostředí Božího Daru v Krušných horách.

Šťastlivci se tak stali nikoliv SUPER BIKERY nýbrž SUPER LAUFERY a zažili V.I.P. den, v rámci kterého bylo samozřejmostí kromě rozcvičení s fyzioterapeutkou, rozjetí s trenérem, korekcí techniky, namazání lyží a cenných rad v oblasti fyzické přípravy a výživy do závodu také zhodnocení samotného výkonu po odjetém závodě se samotným vyhlášením na stupních vítězů. A protože je v Krušných horách počasí opravdu krušné, tak na ně v cíli čekaly teplé přikrývky a teplý čaj. A kdo byli naši SUPER LAUFEŘI?

Na závodě seriálu Stopa pro život se naši super laufeři museli poprat s náročnými podmínkami Božího Daru, které díky velmi nízkým teplotám znepříjemňovali jízdu naším skvělým závodníkům, kteří se samozřejmě nenechali odradit. Alltraining.cz poskytl naším super lauferům tu nejlepší péči, která zahrnovala kromě řádného protažení a rozcvičení také rozjetí se s vynikajícím běžkařem  Tomášem Jakoubkem, mimo jiné také zapůjčení sporttesteru značky Garmin, velice uvítanou výživu do závodu a samozřejmě nechybělo opět ani namazání lyží.

První závody se jeli v sobotu volnou technikou na 15, 21 a 47km. Mezi naše super laufery patřili Vláďa Kovář, Tomáš Redlich a Hannsmann Leo, kteří se vydali na trať o délce 47km. Počasí bylo velmi nepříjemné, teploty dosahovali až -18 stupňů, ale ani to neodradilo naše super laufery od závodu. S velkým vypětím svých sil, ale přece jen s úsměvem dorazili úspěšně do cíle, kde samozřejmě nechyběl teplý čaj a rychlé občerstvení.

Druhý den se jeli závody klasickou technikou na 15, 21 a 47km. Super lauferky Jáglová Karla a Šindelářová Jana se po dostatečné přípravě na závod pustili na 21km trať. Na cestě je provázelo krásné slunečné počasí, které na rozdíl od soboty dodalo našim super lauferkám chuť a energii do závodu. Obě dvě, po namáhavé jízdě, statečně dorazili do cíle.Všem našim super lauferům a lauferkám patří valká gratulace. No a my už se těšíme na další seriál Stopa pro život na Šumavě.

Jestli i Vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Stopa pro život" na Zadově jako hvězda v dresu SUPER LAUFER,

zašlete nám email s popisem - proč se chci stát Super Lauferem?

kontaktní email: info@alltraining.cz.

Nezapomeňte vaše celé jméno a telefonní číslo a nejrychlejší čtyři zájemci vyhrávají den s maximální podporou od Alltraining.cz.

Pro závod 25 - 26. 2. NA ZADOVĚ budou vylosováni Super Laufeři 23. 2. 2012

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Stopa pro život, kde Vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů.

Kompletní reportáž najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Laufer.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT