Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

SUPER ROLLER 2012 - UŽIJ SI OPĚT SVŮJ VIP DEN s maximální podporou od Alltraining.cz!

Publikováno | Sdílet:

SUPER ROLLER 2012 - UŽIJ SI OPĚT SVŮJ VIP DEN s maximální podporou od Alltraining.cz!

Po roce jsme opět pro každého z vás jsme připravili novou soutěž a šanci prožít opravdu VIP den s maximální péčí oborníků z tréninkového serveru Alltraining.cz.

Na každém závodě seriálu Inline pro život budou vylosováni 2 – 3 takzvaní „SUPER ROLLERs", kteří dostanou maximální profesionální sportovní péči tak, jako ji zažívají ti nejlepší závodníci světa. Tato VIP péče zahrnuje důležité tréninkové a výživové rady zkušených trenérů, vyhodnocení a analýzu zatížení absolvovaného závodu, aktivační a pozátěžové masáže s fyzioterapeutem, výživové doplňky na trať a speciální dres Lawi.



Kromě cenných rad a správného návodu na závodní den si při vyhlášení celkových výsledků odnesete z podia za potlesku diváků i dárky na památku. Díky maximální pozornosti a péči celého realizačního týmu SUPER ROLLER zažijete a vyzkoušíte den, který vás bude motivovat ke stále lepším osobním a hlavně sportovním výsledkům.

Na co se můžete těšit:

Navštivte stánek SUPER ROLLER na závodech Inline pro život. I když nebudete mezi šťastnými výherci, můžete využít bezplatnou poradenskou zónu zejména v oblasti tréninku, výživy a s ní spojeného vybavení.

Navíc  zde také v den závodu získáte 50% slevu na PRVNÍ OBJEDNÁVKU tréninkových či dietologických programů Alltrainihng.cz.


Co čeká na SUPER ROLLERs?

  • Odborníci z tréninkového serveru Alltraining.cz vám doporučí, jak se připravit poslední 3 dny před závodem s odborným metodickým vedením až do závodního dne.

  • Při závodu vám bude v orientaci po trase pomáhat navigace Garmin.

  • Na závod obdržíte veškerou potřebnou výživu od Nutrend.

  • Absolvujete předstartovní a pozátěžovou regenerační kúru myostimulátorem Compex.

  • Obdržíte speciální závodní SUPER ROLLER dres od firmy Lawi.

  • U stánku SUPER ROLLERS bude mít již vyzvednuté startovní číslo, dostanete předzávodní briefing (jak se správně rozjet, kdy a co jíst při závodě) a pak už jen v doprovodu hostesky vyrazíte jako hvězda na start.

  • Po dojezdu na vás bude opět čekat hosteska, dostanete masáž a s trenérem Vojtěchem Beranem rozeberete absolvovaný závod na základě vyhodnocené analýzy.

  • Všichni zúčastnění dostanou shrnující materiál s podrobným odborným vyhodnocením absolvovaného závodu při vyhlášení výsledků závodu.



Partneři projektu SUPER ROLLER

Alltraining.cz - generální partner projektu (metodické vedení a zastřešení celé akce)

Compex - regenerace

Lawi - speciální týmové dresy

Garmin - navigace

Inline pro život- mediální partner

REGISTRACE MOŽNÁ OD 7. 5. 2011 NA NAŠICH STRÁNKÁCH

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT