Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Svěřencům Alltraining.cz se daří a Super Bikeři si to na Giat lize užili

Publikováno | Sdílet:

Svěřencům Alltraining.cz se daří a Super Bikeři si to na Giat lize užili

V sedmém a osmém díle Giant ligy se velmi dařilo svěřencům Alltraining.cz. V sedmém díle se prosadily ženy, kdy Katarina Hranaiová vybojovala druhé místo a úspěch podtrhla třetí Tereza Trefná. V osmém díle pak vybojoval mezi elitou Daniel Treml opět třetí místo a Katarina Hranaiová triumfovala mezi ženami. Dařilo se i vylosovaným Super Bikerům, kteří si užili i profi péči v závodní den.

Sedmý díl GIANT LIGY – Grand Prix města Přeštice na perfektně připraveném okruhu přímo v centru města. Navíc vyšperkovaný vynikající diváckou kulisou přímo za účasti starosty pana Petra Fornouze. Neztratili se ani naše svěřenkyně, když druhá cílem projela Katarina Hranaiová a třetí Tereza Trefná. Superrbikerkou byla netradičně v Přešticích žena - Zuzana Šmídová, která dojela celkově na čtvrtém místě a celkové zabezpečení a tréninkové rady se jí velmi líbily.

Osmý díl GIANT LIGY – Grand Prix EFISAN s hvězdnou účastí dráhových reprezentantů pražské Dukly v čele s Milanem Kadlecem a Janem Dostálem (oba ASC Dukla Praha). Sportovní areál SKP RAPID tak opět přichystal vynikající podmínky pro necelou stovku jezdců.

Hlavní závod kategorie ELITE tentokrát odstartoval v protisměru, takže na jezdce čekalo táhlé stoupání do cíle a protilehlá rovinka se silným protivětrem, a to ze začátku vyhovovalo právě jezdcům pražské Dukly, kteří dokonalou spoluprácí rozjížděli spurty pro Dostála. Jediní kdo ze začátku držel krok s „dukláky“ byli Josef Soukup (Duratec –Jambor), Tomáš Okrouhlický (AC Sparta Praha) a Jiří Hudeček (dimp Giant). Těmto jezdcům se několikrát podařilo sólově odskočit z pelotonu a sbírat tak důležité body. Dráhaři v čele se zkušeným  Kadlecem však nenechali nikoho odjet na delší dobu.

V polovině závodu se teprve dostal do tempa i Nesveda a měl velkou práci stáhnout bodový náskok Honzy Dostála. Sparťani tak rozjížděli spurty Nesvedovi, ale snaha úplně smazat bodové manko byla marná.

Do posledních kilometrů odskočila trojice Kesl (RRSV), Bauer (CK Kramolín) a Šupol (EXE Jeans), ale 300 m před páskou je převálcovala skupina vedená Danilem Tremlem (Alltraining.cz), který si tak připsal dvojnásobné body.

Vůbec se nedařilo Martinu Vodákovi, který byl ještě otřesen z nedělního pádu a jen těsně udržel puntíkatý dres nejaktivnějšího jezdce.

Z vítězství se tedy po zásluze radoval Jan Dostál. Ženám kralovala Katarína Hranaiová a juniory s přehledem vyhrál Denis Rugovac. Super bikera si tentokrát vyzkoušel Tomáš Holub a podařilo se mu našlapat 1180 W a již se těší na sistematické tréninkové vedení od Alltraining.cz.

GP EFISAN  16. června 2010

Čas vítěze: 1:13.01 h 55 km

1. místo         JanDostál (ASC Dukla Praha)               22b

2. místo         Jiří Nesveda (AC Sparta Praha)           19b

3. místo         Daniel Treml (Alltraining.cz)                   15b

4. místo         Martin Boubal (Veloclub Ratisbona)  12b

5. místo         Josef Soukup (Duratec-Jambor)         10b

6. místo         Tomáš Okrouhlický (AC Sparta Praha)         8b

7. místo          Ladislav Fabišovský (AC Sparta Praha)        5b

8. místo         Jiří Hudeček (dimp GIANT)                                5b

PowerBar Cup Juniorů

1. místo         Denis Rugovav(TJ ZČE Cyklistika Plzeň)  1b             

2. místo         Martin Rabovský (TJ ZČE Cyklistika Plzeň)    

3. místo         Viktor Vražej (KC Kooperativa)           

Sýkora sportswear Cup (ženy)

1. místo         Katarína Hranaiová (AC Sparta Praha)

2. místo         Lucie Záleská (ASC Dukla Praha)       

3. místo         Judita Lorencová (KC Kooperativa)

KISS Proton prestige (soutěž aktivity)

1. místo         Martin Vodák (CK sport Blažek)                        

Alltraining.cz CUP (soutěž Wattů)
1.místo          Tomáš Holub (AC Sparta Praha) 1180W

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT