Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Svěřencům Alltrainingu se dařilo v Karlových Varech

Publikováno | Sdílet:

Svěřencům Alltrainingu se dařilo v Karlových Varech

Svěřenci Alltrainingu se účastnili ČP v ½ maratonu a dalšího závodu KPŽ v Karlových Varech. Vynikající výkon předvedla především naše svěřenkyně Jana Kábrtová, která opět sahala po stupních vítězů. O ně ji však nakonec připravily dva defekty.


Jana Kábrtová, která závodila na 50km dlouhé trati, jež byla součástí ČP v ½ maratonu, si po třetím místě v Chrudimi dělala opět chutě na bednu. A oprávněně. Vždyť před závodem vedla dokonce celý Český pohár v půlmaratonu. Jana odstartovala na čtvrtém místě, ale brzy se dotáhla na mistryni republiky v dlouhém maratonu Alenu Krnáčovou (Poštovní Spořitelna). Krnáčová nestíhala, a tak Jana pokračovala v dohánění svých soupeřek, až se dotáhla i na Barboru Radovou (Profil MRX). Společně pak začaly stíhat Ilonu Bublovou (Rock Machine Cyklomax), která měla v tu chvíli asi minutový náskok. Asi patnáct kilometrů před cílem ale Janu potkal defekt zadního kola, který Jana sice opravila, ale ztratila tak kontakt s Radovou a byla navíc opět předjeta Krnáčovou. „Snažila jsem se pak ze všech sil Krnáčovou ještě dojet, ale v posledním sjezdu jsem měla další defekt a bylo rozhodnuto.“ Jana nakonec dojela na čtvrtém místě celkově a druhém v kategorii, předvedla však skvělý výkon a je vidět, že díky naší spolupráci se výkonnostně neustále zlepšuje.

Dobrý výkon ale předvedli i další naši svěřenci. Na 100km dlouhé trati především David Klap, který skončil v kategorii do 39 let sedmý, celkově pak na 21. místě. Na krátké trati Petr Gebel (Zamo Lapierre), který získal v kategorii do 39 let páté místo, celkově skončil 30., a Petr Pánek (Survival Walmark), který dojel šestý v kategorii do 49 let, celkově 46. 

Vítězi na krátké trati se nakonec stali Kristián Hynek (Scott & Hagget) a Ilona Bublová (Rock Machine Cyklomax) a na dlouhé Jiří Novák (DekHome Cannondale) a Petra Kottová (Toyota Dolák).


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT