Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

V Novém roce 2013 trénink, výživa a regenerace chytře s Alltraining.cz!

Publikováno | Sdílet:

V Novém roce 2013 trénink, výživa a regenerace chytře s Alltraining.cz!

Protože 21.12. 2012 nenastal konec světa :), přejeme vám jménem celého tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz příjemné prožití vánočních svátků, hodně nejen sportovních úspěchů, zdraví a pohodičky v roce 2013.

Vážení sportovní přátelé, děkujeme vám za vaši důvěru a přízeň, kterou jste nám věnovali po celý rok 2012. Naším cílem vám bylo předat co nejvíce nových rad a poznatků, které vedly ke zlepšení zdraví a vaší fyzické kondice. Naši odborníci vám předávali své zkušenosti a osobní poznatky, jak na poli sportovním, v oblasti výživy, či regenerace a snažili se vám dát jen to nejlepší, tak abyste mohli posunout vaše osobní cíle o kus výše.

Nesmírně si vážíme vašeho odhodlání a vůle změnit svůj stávající životní styl. Ceníme si vaší tréninkové píle, sportovního nadšení, skvělých výsledků a osobních výkonnostních posunů, které vás pod naším vedením provázely po celý uplynulý rok.

Do nového ještě lepšího a úspěšnějšího roku 2013 vám přejeme nejen stejné odhodlání ahodně úspěchu na poli sportovním, ale hlavně hodně zdraví, štěstí, pohody a mnoho spokojených dnů vyplněných zábavným smysluplným tréninkem, oblíbeným soutěžním programem, či správným režimem dne, který bude vaši výkonnost a zdraví posunovat stále výše. Věříme, že vás v nadcházejícím roce bude sportování s námi bavit každým dnem ještě více.

P. S.: S NÁMI JSOU V ROCE 2013 SPLNITELNÉ I TY NEJVZDÁLENĚJŠÍ A NEJNÁROČNĚJŠÍ CÍLE!


Team tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz


Team profesionálů na vaší straně!

 

... Trénuj chytře! ON-LINE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT