Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Vánoce jsou tady! Nezapomeňte, že nejlepší dárek je zdraví!..Trénink nebo výživa?

Publikováno | Sdílet:

Využijte nabídky našich zvýhodněných tréninkových a dietologických programů. Věnujte svým blízkým systematické odborné vedení, které je povede jejich sportovní přípravou tak, aby byla správná, účelná a hlavně zábavná. Představujeme vám pět originálních typů vhodných pro vánoční dárek.

1.  TRÉNINK

Proč  pohyb a systematické tréninkové vedení důležité?

Jeden ze čtyř faktorů správného životního stylu je dostatek aktivity. Náš organismus je stvořen k tomu, aby se hýbal. Je-li mu dovoleno zpohodlnět, začne se zvětšovat, tloustnout a celkově se zhoršovat. V jakémkoliv věku Vám mírná fyzická aktivita může jen pomoci zlepšit Vaši celkovou kondici. Díky ní se tvoří a posilují svaly, zlepšuje se hustota kostry (prevence osteoporózy), podporuje činnost srdce, okysličuje organismus, pomáhá odstranit tlak z artérií a využívat uskladněný tuk, čímž pomáhá snižovat tělesnou hmotnost. A tak bychom mohli pokračovat v dlouhém výčtu pozitivních dopadů ještě dlouho. Pomozte svým blízkým a věnujte jim do sportovní přípravy správný systém. Ať jste začátečník či pravidelně sportující nadšenec, najdeme pro vás optimální skloubení zaměstnání, rodiny a využití volného času ke sportu tak, aby vaše tréninkové snažení mělo co největší efekt v budování kondice a skvělých výsledků nejen při soutěžích.

Objednat dárkový tréninkový balíček....

2. VÝŽIVA

Proč mít správný stravovací plán?

Tři faktory ovlivňují úspěch každého sportovce - genetická výbava, trénink a výživa. Protože s genetickou výbavou nic nenaděláte, je rozumné se soustředit na zbývající 2 faktory. Zdravá a vyvážená strava Vám úspěch nezaručí, ale nesprávné stravovací návyky Vás zaručeně budou brzdit na cestě za vítězstvím. Opakované chřipky, nachlazení a neobvyklá únava mohou svědčit o nesprávném souznění Vašeho tréninku a Vaší výživy.

Využijte dietologický program s osvědčenými a zaručenými výsledky.
Dostaňte tak své tělo a mysl do nejlepší formy.

Objednat dárkový výživový balíček....

3. REGENERACE A RELAXACE?

Relaxace a uvolnění namožených svalů

Máte-li ve svém okolí blízkou osobu, na které je zřetelně vidět přepracování, únava a podrážděnost, dopřejte ji některý z našich mnoha relaxačních dárků! V naší nabídce jsme pro vás připravili dárky zaměřené na odpočinek nejen celého těla, ale i jeho částí. Pokud patříte mezi gurmány, vyzkoušejte medovou masáž, pro milovníky tepla máme v zásobě masáž lávovými kameny, či chcete- li jen relaxovat naši fyzioterapeuti uvolní vaše namožené svaly tak, že pro vás nebude žádný sportovní výkon překážkou. Regenerační balíček můžete doplnit detoxikační kúrou, která vaše tělo zbaví všech škodlivých toxinů.

Objednat dárkový balíček relaxace a regenerace....

 

4. TECHNIKA

Máte správný posed ? Alltraining.cz se stal oficiálním měřícím centrem firmy Duratec. Jako jedno z málo pracovišť v České republice disponuje naše firma měřící stolicí Duratec FOG. S pomocí měřící stolice, simulátoru a adaptéru pro měření nášlapného systému vám dokonale a správně nastavíme posed na Vašem jízdním kole tak, aby jste na kole využívali za konfortního pocitu co nejvíc energie do vašeho výkonu. Otázku správného posedu řeší snad všechny výkonnostní skupiny cyklistů, v zimním přípravném období máte ideální možnost na přeučení starých zažitých stereotypů a zoptimalizovat váš posed k optimálnímu výkonu. Správné nastavení může zlepšit váš výkon, až o desítky wattů.

Objednat dárkový poukaz na měření posedu....

5. ZÁTĚŽOVÁ DIAGNOSTIKA

Proč se nechat testovat?

Každý člověk představuje unikát se všemi jeho vlastnostmi a právě proto, že každý "funguje" jinak, bylo by špatné nechat všechny trénovat stejně. Zkušenosti z praxe ukazují, že většina sportovců své tréninky připravuje příliš intenzivně a nebo podle pocitů. Následkem je přetrénování, únava, úrazy nebo na druhé straně nízké a neefektivní zatížení. Smyslem testování je ověřit funkčnost kardiovaskulárního systému a otestovat výkonnost aerobního a anaerobního metabolismu. Pokud chceme, aby sportovní výkon byl pro nás přínosem, měli bychom se řídit našimi potřebami a naší tepovou frekvencí a aktuálními tréninkovými zónami. Měli by jste znát svůj aerobní a anaerobní práh a řídit se aktuálními tréninkovými zónami. Při nízké tepové frekvenci se vašeho cíle doberete neefektivně za velmi dlouhou dobu, nebo vůbec - můžete dříve ztratit motivaci. Naopak je zbytečně přetěžovat organismus fyzickou aktivitou na vysoké tepové frekvenci.

Objednat dárkový poukaz na zátěžový test....

Z VYBRANÝCH PRODUKTŮ VÁM RÁDI NA PŘÁNÍ SESTAVÍME DÁRKOVÝ BALÍČEK VČETNĚ VÁNOČNÍHO DÁRKOVÉHO POUKAZU

V PŘÍPADĚ ZAJMU NÁS KONTAKTUJTE. DĚKUJEME


NOVINKA: při nákupu našeho zboží ušetřete čas a využijte k platbě vaši platební kartu.


Zabezpečnost vaší platby vám ručí Raiffeisenbank a společnost MasterCard


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT