Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Vánoční LAST MINUTE od Alltraining.cz! Nejlepší DÁREK je zdraví a radost z pohybu bez bolesti!

Publikováno | Sdílet:

Dostáváte řadu upozornění do emailů, procházíte beznadějně přeplněná nákupní centra a tápete, jak udělat svým blízkým radost? Buďte raději v klidu, jděte si zasportovat a pohodlně využijte last minute nabídky tréninkového centra Alltraining.cz.

Věnujte svým blízkým zdraví a dobrou fyzickou i psychickou kondici. Představujeme vám SEDM originálních typů vhodných pro vánoční dárek pro vás i vaše blízké.

1.  TRÉNINK

Proč  je pohyb a systematické tréninkové vedení důležité?

Jeden ze čtyř faktorů správného životního stylu je dostatek aktivity. Náš organismus je stvořen k tomu, aby se hýbal. Pomozte svým blízkým a věnujte jim do sportovní přípravy správný systém a optimální skloubení zaměstnání, rodiny a využití volného času ke sportu tak, aby tréninkové snažení mělo co největší efekt v budování kondice, redukce váhy a skvělých výsledků nejen při soutěžích.

 

Objednat dárkový tréninkový balíček....

2. VÝŽIVA

Proč mít správný stravovací plán?

Dietologický rozbor tělesné kompozice je základem pro sestavení individuálního stravovacího plánu na míru s následným ON-LINE vedením pod dohledem osobního dietologa. Stravovací program je vždy sestavován po osobní vstupní konzultaci, ve které jsou zhodnoceny zdravotní aspekty každého klienta, dosavadní životní styl a jeho cíl. Využijte náš program s osvědčenými a zaručenými výsledky a dostaňte tak své blízké do nejlepší formy bez nadbytečných kilogramů.

 

Objednat dárkový výživový balíček....

3. ZÁTĚŽOVÁ DIAGNOSTIKA

Zátěžový test je pro fyzickou přípravu nenahraditelným pomocníkem. Měřením obecných pohybových schopností získáváme základní parametry tělesné výkonnosti, ke kterým není nutná žádná speciální pohybová zkušenost. Výsledky porovnáváme se stejně starou populací, nebo při dlouhodobé spolupráci, pozorujeme, jak se výkonnost našich klientů mění v čase.

Základem správného naplánovaní zatížení je znalost fyzického stavu organismu a využití aktuálních individuálních hodnot, které zaručí správné a efektivní rozložení intenzity zatížení. Na základě zátěžového testu  můžeme sestavit vašim blízkým osobní internetový tréninkový plán, který důsledně a efektivně zvýší kondici.

 

Objednat dárkový poukaz na zátěžový test....

4. REGENERACE A RELAXACE

Relaxace a uvolnění namožených svalů

Klouby, svaly a vazy jsou při neustále se opakujícím pohybu i při dlouhodobém vystavení statické poloze při práci přetěžovány. Fyzioterapie odstraňuje kloubní blokády, optimalizuje svalové napětí ve svalech a pomáhá přebudovávat špatné pohybové stereotypy vzniklé jak při práci, tak i během sportu. Masáže uvolní namožené svaly po sportování a pomáhají urychlit regeneraci těla.   

Připravili jsme pro vás bohatou nabídku regeneračních služeb, které tělo vašich blízkých skvěle připraví na další dny plné prožitků bez bolesti a únavy.

 

Objednat dárkový balíček regeneračních služeb...

5. TECHNIKA - Nastavení správného posedu (BG fit – Specialized)

BG FIT program od firmy Specialized - nastavení správného cyklistického posedu ušetří vašim blízkým zbytečnou dřinu nesprávným zatěžováním a špatným prokrvováním těla. Přitom pro správný posed na kole stačí jedno vyšetření u zkušených specialistů a drobné technické úpravy na vašem stroji. Metoda spočívá v důkladném proměření dosavadního cyklistova posedu na jeho kole, podrobné anamnézy, fyzického vyšetření anatomie klienta, kloubních rozsahů, flexibility páteře a kloubů. Následuje přestavba kola a kontrola po ujetí doporučené vzdálenosti s případnou korekcí.

 

Objednat dárkový poukaz na měření posedu....

6. TRÉNINKOVÝ KEMP MALLORCA 2015 S NEJVĚTŠÍ TRADICÍ V ČR
+ 2 MĚSÍCE TRÉNINKU ZDARMA JAKO BONUS

Proč jet s námi na tréninkový kemp?

Pro všechny nadšené cyklisty a příznivci Alltraining.cz nabízíme tréninkový kemp v ráji cyklistů, na slunné Mallorce! Pro vaše blízké jsme zcela novou koncepci přípravného tréninkového kempu na Mallorce s nadstandardními službami i ubytováním, které tréninkový kemp promění v exklusivní dovolenou, na kterou jen tak nezapomenete. Stačí si vhodně zvolit termín kempu.

Objednat dárkový poukaz na jarní tréninkový kemp na Mallorce 2015....

7. TRÉNINKOVÉ POMŮCKY OD NAŠICH PARTNERŮ S 5 - 10% SLEVOU

Využijte nabídky zakoupit  tréninkové pomůcky, které výrazně napomohou ke každodennímu  využijete ve svém tréninku a budou vám vždy nepostradatelným pomocníkem. Protože jsme dealery zboží našich partnerů. Rádi vám prodáme kompletně naše dresy ALLTRAINING.CZ, pulsmetry a navigace GARMIN, cyklotrenažery CYCLEOPS, myostimulátory COMPEX, dýchací přístroje POWERBREATHE, wattmetry POWERTAP, QUARK, či sportovní výživu NUTREND.

Objednat zboží na beran@alltraining.cz, tel.: 777 87 10 45

Z VYBRANÝCH PRODUKTŮ VÁM RÁDI NA PŘÁNÍ SESTAVÍME DÁRKOVÝ BALÍČEK VČETNĚ VÁNOČNÍHO DÁRKOVÉHO POUKAZU A NA VAŠI OBJEDNÁVKU ZÍSKÁTE JAKO VÁNOČNÍ BONUS 10% SLEVU.

V PŘÍPADĚ ZAJMU NÁS KONTAKTUJTE. DĚKUJEME

* platnost slevy 16. - 23. 12. 2014

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT