Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Veleuspěšné KPŽ Vrchlabí pro Alltraning.cz

Publikováno | Sdílet:

Veleuspěšné KPŽ Vrchlabí pro Alltraning.cz

Dne 17. 6. se konal závod další díl seriálu Kolo pro život m který se odehrál ve Vrchlabí pod názvem Špindl Tour ŠKODA AUTO. Náš team se v nabité konkurenci vůbec neztratil ba naopak byl hodně vidět a získal pět pódiových umístění!

Nejelépe dojeldo cíle dojel úspěšný svěřenec trenéra Vojtěcha Berana,  Jíří Hudeček celkově na 5. místě se ztrátou pouhých 17 vteřin na vítěze. Skvěle jel i náš mladík Filip Rydval, který ve velké konkurenci hvězd dokázal dojet na celkovém 10. místě (3. místo v kategorii) a za olympijským vítězem Jaroslavem Kulhavým dojel pouze o 6 minut."Tenhle závod mám rád, je to doma a samej kopec, první prudký kopec mi sednul a nahoře jsme zůstali ve třech, a tak jsme dojeli až do Špindlu. Jen škoda poslední sjezdu, tam jsem přišel o 2. místo."

Dále z týmu dojel po teplotním šoku, trenér a závodící kapitán, Vojtěch Beran, který dojel na 34.místě. Ivan Šípal si dojel pro zlatou medaili a bezkokurenčně vede svoji kategorii a barvitě líčí svůj závod: "Kdo závod někdy absolvoval, tak ví, že po 1km od startu narazí do zdi a čtvrt hodiny se bude plazit vzhůru. Po stíhací jízdě po hřebenech sjíždíme k přehradě a zase nahoru, takhle se to opakuje celý závod, poslední sjezd byl velmi rychlý, spousta zatáček a klouzavého štěrku." Zdeněk Víšek v kategorii dojel 2. a jak hodnotí svůj výkon?"Byl to pro mě těžký závod, ale hlavně smolný závod, v posledním stoupání jsme se dostal do vedení, ale ve sjezdu 7km před cílem jsme píchnul." Hana Falcová dokázala vybojovat 3. místo v kategorii, kdy se těsně před závodem vrátila z týdenní "polodovolené" v Řecku, kde v jeden den oblékla růžový dres, aby potrénovala a večer svatební šaty. V pelotonu byla k nepřehlédnutí, protože se jí na ruce blýskal prstýnek s kamínkem.

Tomáš Plášek nebyl úplně ve své formě, ale teď si alespoň týden odpočine a na Drásalovi všem ukáže záda. Nejlepším hobby jezdcem byl Roman Kučera, který poctivě trénuje bok po boku s Viavelo Šípal a je to znát.
Dařilo se nám i na krátké trati, kde Petra Bublíková dosáhla na stříbro a dodává, "jelo se mi asi nejlíp ze všech závodů KPŽ, měla jsem rychlý start a tempo jsem držela až do konce." Mladičký Puhlovský Tomáš si zajel svůj nejlepší výsledek, kdy dojel na 37. místě.

Je vidět, že chytrý trénink od Alltraning.cz nese své ovoce a my jsme za to moc rádi. Všem našim svěřencům moc gratulujeme za nádherné výsledky!

 

 3./10. Filip Rydval,  9./34. Vojtěch Beran,  2./4. Petra Bublíková, 3./7. Hana Falcová, 24./235. Luděk Jambor, 28./118. Roman Kučera, 16./60. Tomáš Plášek, 21./205. Vladimír Průcha, 10./37. Tomáš Puhlovský, 32./136. Roman Štrbík, 9./159. Jan Vastl, 2./145. Zdeněk Víšek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT