Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Velká jarní soutěž o tréninkový kemp na Mallorce zcela zdarma!

Publikováno | Sdílet:

Velká jarní soutěž o tréninkový kemp na Mallorce zcela zdarma!

Chcete si zatrénovat jako hvězdy světové cyklistiky a poznat opravdový ráj cyklistů  s prosluněnými silnicemi a koupáním v moři? Objednejte si tréninkový kemp Alltraining.cz Mallorca 2017 v termínu 8.–15.5. a získejte jedinečnou možnost jet na kemp úplně ZDARMA! Cyklistika, sluníčko, moře, koupání, spousty kilometrů a vyžití pro celou rodinu… přesně tak vypadá balearský ostrov Mallorca v polovině května. Využijte dne volna ve státní svátek a vyrazte na cyklistickou dovolenou se vším všudy. Nový termín od 8. do 15. května je určen jak nadšeným cyklistům, tak i celé rodině. Užijte si kola, slunce a příjemný relax na pláži.

Tréninkové kempy na Mallorce bývají oblíbeným startem cyklistické sezóny pro cyklistické nadšence,  i pro profesionální cyklistické týmy z celého světa. Vy máte nyní jedinečnou šanci zažít na vlastní kůži nejen pokročilé tréninkové metody ostřílených profesionálů z tréninkového centra Alltraining.cz, ale zároveň si užít kolo v senzačním prostředí a posunout svoji fyzičku zase o krok dál. V tomto termínu navíc na Mallorce již zažijete letní počasí s možností koupání v moři a vyžití pro celou rodinu.

Jak na to?

Tréninkové centrum Alltraining.cz připravilo pro všechny nové účastníky kempu Mallorca 8.-15.5. senzační příležitost, jak si užít cyklistický kemp, sluníčko a koupání v moři naplno.

Objednejte si kemp v termínu 8.-15.5. 2017 a automaticky budete zařazeni do slosování o následující ceny:

  • 1. cena: vrátíme vám 100% z ceny kempu (jedete zadarmo).

  • 2. cena: vrátíme vám 50% z ceny kempu.

  • 3. cena: získáte roční tréninkový balíček „Chci trénovat“ od společnosti Alltraining.cz v hodnotě 15 tisíc Kč.

Kapacita termínu je omezená, proto nečekejte až roztaje sníh a rezervujte si své místo ještě dnes. Výherce vylosujeme ze všech přihlášených účastníků 15.4. 2017.

Objednejte  Mallorcu a pojeďte  na kemp s tréninkovým centrem Alltraining.cz zcela zdarma!

rezervovat kemp zde

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT