Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

VIP sleva na podzimní/ jarní Mallorcu s Alltraining.cz právě nyní

Publikováno | Sdílet:

VIP sleva na podzimní/ jarní Mallorcu s Alltraining.cz právě nyní

Zdravím všechny příznivce a pravidelné účastníky našich tréninkových kempů na Mallorce s tréninkovým centrem Alltraining.cz.

Sezóna se pozvolna přehoupává do druhé poloviny a již teď si řada cyklistů rezervuje naše podzimní a jarní kempy na Mallorce. Mnoho nadšených a natěšených cyklistů hledá, jak si po víc než roční pauze prodloužit sportovní léto na prosluněné dovolené u moře.

Protože je Mallorca na podzim skvělá, mám pro tebe nabídku vyrazit s námi na jeden z podzimních termínů, které začínají 1. října 2021. Už teď se těším, že si opět společně zajezdíme a užijeme cyklistiku naplno, jako letos na jaře s těmi, kteří i přes všechna opatření si vyrazili užít skvělou cyklistiku bez aut a velkého turistického ruchu.

Mallorca cycling center - Wellcome

Řada z vás zná Mallorcu jen z jarního období, a proto doporučujeme vyrazit na podzim a užít si Mallorcu trochu jinak, za odměnu na konci sezóny. Nadchne tě a rád se sem budeš vracet nejen na jaře, ale i na podzim, dobít pozitivní energií před chladnou, sychravou českou zimou.

Soubor REZERVUJTE si termín pozimního kempu na Mallorce

Pro letošní podzim jsme připravili 6 turnusů tréninkových kempů v délce od 7 do 14 dnů. V podzimních měsících Mallorca nabízí nejen prosluněné silnice ke kondičnímu i výkonnostnímu ježdění, ale i příjemnou denní teplotu a krásně vyhřáté moře, které můžeme až do poloviny listopadu využívat pro relaxaci po tréninku. Udělej si radost a prodluž si námi cyklistické léto, od října až do poloviny listopadu. Opět jsme zkvalitnili služby našeho tréninkového kempu i náš cyklopark: standartní kolo na kempu je opět o třídu výš a čeká na tebe BMC Roadmachine 02 Two (celokarbonový speciál na diskových brzdách z modelové řady 2021). Kdyby sis chtěl dopřát to nejlepší, můžeš si zapůjčit i top modely značky BMC nebo prémiové značky Colnago.
Mallorca cycling center - Wellcome

A to nejlepší na konec! Jako našeho váženého klienta jsme pro tebe připravili speciální slevu 2000 Kč, kterou odečteme z koncové ceny kempu.

Soubor VŠECHNY INFORMACE o podzimních i jarních termínech na Mallorce

Při rezervaci nového kempu nebo rezervace kola, či ubytování přes půjčovnu na Mallorce nebo stránky Alltraining.cz, zadej do poznámky VIP KLIENT a své jméno (VIP KLIENT PETR NOVÁK). Extra VIP sleva je platná do 15. 9. 2021, tak ať ji nepropásneš.

Kdybys chtěl vyrazit během podzimu na Mallorcu individuálně, můžeš využít služeb naší mezinárodní půjčovny s kompletním cyklistickým zázemím a cyklocentrem Mallorca Cycling Center, kde si jednoduše zarezervuješ jakýkoli typ našich prémiových kol BMC a Colnago, ubytování i libovolnou délku pobytu v jednom ze dvou nabízených hotelů.

V případě dalších otázek mě neváhej kontaktovat. Rád ti osobně veškeré dotazy zodpovím na telefonním čísle 777 871 045.

Užij si Mallorcu s naší podporou na kolech prémiové švýcarské značky BMC a legendární světoznámé italské značky Colnago naplno.

Těším se opět na viděnou.
S pozdravem

Mgr. Vojtěch Beran
Jednatel Alltraining s.r.o., Mallorcacyclingcenter.com
Mallorca cycling center - Accomodation

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT