Tereza Beranová, Michal Swárovský a Vojtěch Beran se postarali o velmi úspěšné rozloučení s Giant Ligou v letošní sezóně a ve středu přivezli domů první, druhé a páté místo z posledního dílu populárního silničního seriálu. Potvrzují tak stoupající výkonnost v závěru sezóny.

" />
Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Vítězství, druhé a páté místo na Giant lize pro Alltraining.cz

Publikováno | Sdílet:

Vítězství, druhé a páté místo na Giant lize pro Alltraining.cz

Tereza Beranová, Michal Swárovský a Vojtěch Beran se postarali o velmi úspěšné rozloučení s Giant Ligou v letošní sezóně a ve středu přivezli domů první, druhé a páté místo z posledního dílu populárního silničního seriálu. Potvrzují tak stoupající výkonnost v závěru sezóny.

     

Patnáctý díl GIANT LIGY a hattrick pro Martina Boubala (CK Příbram Fany Gastroservis). Martin Boubal si tak podmanil i „odvetu“ za cyklistickým seriálem. Dařilo se i našim závodníkům Tereze Beranové, Michalu Swarovskému a Vojtěchu Beranovi, kteří v posledním díle seriálu patřili mezi nejlepší.

Grand Prix DURATEC ve sportovním areálu SK Rapid Plzeň vyšperkovali opět cyklokrosoví reprezentanti v čele s Radomírem Šimůnkem (ČEZ Cyklo team Tábor), Nikolou Noskovou a Pavlou Havlíkovou (KC Kooperativa Jablonec nad Nisou).

Hvězdou sportovního odpoledne však byl paralympionik Jiří Ježek, který dal trasu Rio - Praha - Plzeň v nejlepším čase. Puntíkovaný dres v soutěži aktivity si tak z Grand Prix DURATEC zaslouženě za výkon a snahu dostat se včas z RIA do Plzně odváží právě Jiří Ježek (Team Dukla Praha).

Prvenství na pásce, které bylo vypsáno právě pro „odvetu“ drželo peloton ve vysokém tempu a dosažený čas vítěze tak patřil letos k těm nejlepším. Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastroservis) a jeho tým dnes dal najevo svoji převahu a Spartě nakonec muselo stačit až třetí místo Denise Rugovace, kdy ho ještě bodově předstihl vynikající časovkář Tomáš Okrouhlický (LAWI Author team). Trenér Vojtěch Beran si za podpory našeho vynikajícího mladého závodníka Filipa Rydvala dojel pro skvělé 5. místo celkového pořadí, které se tak stalo nejlepším dosaženém umístění celkového pořadí v tomto elitním závodě pro jezdce Alltraining.cz.

V kategorii juniorů zvítězil Vojtěch Sedláček (CK Příbram Fany Gastroservis) před opět naším skvěle jedoucím Michalem Swárovským. Ženám kralovala před cyklokrosovými reprezentantkami opět naše Tereza Beranová (Alltraining.cz), která jim opět ve spurtu nic nedarovala a vypálila jim vítězstvím rybník.

Martin Boubal v cíli: „Kluci z týmu dnes odvedli perfektní práci, hlavně bratři Stöhrové, kteří to vždy pěkně popotáhli a mohl jsem tak sbírat důležité body.“

GP DURATEC 21. září 2016

Čas vítěze: 1:09.05 h 55km

  1. místo Matin Boubal (CK Příbram Fany Gastroservis) 38b
  2. místo Tomáš Okrouhlický (LAWI – Author Team) 19b
  3. místo Denis Rugovac (AC Sparta Praha) 15b
  4. místo Tomáš Holub (AC Sparta Praha) 14b
  5. místo Vojtěch Beran (Alltrainig.cz) 7b
  6. místo Ondřej Janeček (Cyklosport Pitstop)  5b
  7. místo Jan Stöhr (CK Příbram Fany Gastroservis) 4b
  8. místo Radomír Šimůnek (ČEZ Cyklo team Tábor) 3b                  
  9. místo Václav Viktorín (AC Sparta Praha)  2b
  10. místo Jan Ryba (AC Sparta Praha) 2b

 Vittoria Cup Juniorů

  1. místo Vojtěch Sedláček (CK Příbram Fany Gastroservis) 4b
  2. místo Michal Swarovský (KC Kooperativa Jablonec nad Nisou) 2b
  3. místo Karel Kuba (CK Příbram Fany Gastroservis) 2b

 Bageterie Boulevard prestige (soutěž aktivity)

  1. místo Jiří Ježek (Team Dukla Praha)

 LIV Sýkora sportswear CUP (ženy)

  1. místo Tereza Beranová (Alltraining.cz)
  2. místo Pavla Havlíková (KC Kooperativa Jablonec nad Nisou)
  3. místo Nikola Nosková (KC Kooperativa Jablonec nad Nisou)

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT