Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Vyzkoušejte si den s maximální podporou aneb první Super Bikeři 2010 v akci

Publikováno | Sdílet:

Vyzkoušejte si den s maximální podporou aneb první Super Bikeři 2010 v akci

První letošní závod odstartoval v Letech u Prahy. Za krásného slunečného počasí se na trať vydali i první tři Super Bikeři sezóny 2010. Co si tedy ti tři vyvolení ve speciálních dresech Super Biker mohli vyzkoušet a užít?

Vše začalo již ve třičtvrtě na deset, kdy se Oldřich Šubrt, Libor Suchánek a Miroslav Svoboda sešli u stánku tréninkového serveru Alltraining.cz, kde se jich hned ujala fyzioterapeutka Tereza a důkladně začali zahřívat své tělo strečinkem. Mezitím byly na jejich stroje namontovány tachometry Garmin a wattmetry Powertap, které nejenže usnadňují řízený trénink, ale každý vylosovaný Super Biker má šanci vyhrát tréninkový pobyt s Alltraining.cz na Mallorce 2011. Podařit se to může každému velmi lehce. Super Biker, který dosáhne nejvyššího výkon (měřeno wattmetrem Powertap) během závodu vyhrává jarní tréninkový kempem na Mallorce 2011. Šanci má tedy úplně každý Super Biker.

Po rozcvičení čekala na vyvolené předstartovní porada s receptem na správné rozjetí před závodem. Dále byly také rozdány rady, jak správně využít všech tyčinek, co jíst na občerstvovačkách a jaké suplementy při závodním zatížení volit. Všichni dostali potřebné ingredience od Aminostaru a Survivalu. Když trenér Vojtěch Beran rozdal všechny potřebné indicie, čekala na všechny předstartovní masáž a společné rozjetí. Pak se teprve společně všichni Super Bikeři odebrali na start, kde nestáli jako mnozí se studenou nohou, ale připraveni poprat se s intenzivním výkonem hned od začátku, protože již absolvovali dostatečně dlouhou aktivaci organismu s jedním intenzivnějším úsekem, který připravil jejich tělo na budoucí závodní výkon.

Konečně se blíží třetí hodina a do cíle se nám blíží první Super Biker, není sice vítězem absolutním, ale v jeho očích je vidět, že se dnes opravdu nešetřil. „Dnes se mi jelo opravdu dobře, poprvé jsem měl možnost využit moderní techniku při výkonu a je to super! I to rozjetí má něco do sebe… První kopec jsem vylétl jako vítr a protože jsem se snažil jíst podle Vojtových pokynů, ani mi nedošlo,“ vypráví Olda, který již uvolňoval svoje svaly strečinkem s fyzioterapeutkou Terezou. V zápětí dojíždí Míra a Libor, kteří se dnes cítili jako kdyby se z nich stali opravdoví profesionální závodníci.

„Na kole jezdím již dlouho. Bylo vidět, že mám za sebou teprve par kilometrů. Ale nesmírně mi pomohl dnešní servis, bez něj by to bylo daleko těžší. Protažení, rozjetí, rady jak správně jíst a co při závodě dělat byly pro mě k nezaplacení,“ říká Libor, který po slavnostním vyhlášení Super Bikerů a rozborem výkonu s trenérem Vojtou Beranem pospíchal ještě fandit do Jablonce na fotbal. Miroslav dodává, že se docela těší i na zátěžový test, kde konečně pozná své aktuální tréninkové zóny a systematický trénink, který od Alltraining.cz na měsíc vyhrál. „Nejsem sice žádný závodník, ale systém ve sportování chci mít.“

První Super Bikeři nasadili pěknou laťku v maximálním dosaženém výkonu, tím že soutěží ještě dohromady se silničáři na Giant lize v Plzni je i zajímavější vývoj maximálních výkonů. Nejlepší spurtéři v profi pelotonu dosahuji okolo 1500 - 1800W. Nebojte se poměřit s nimi i ostatními. Rádi v tréninku poradíme nejen Super Bikerům, tak si klidně přijďte pro radu již v Mladé Boleslavi. S celým teamem Alltraining.cz se na vás budeme těšit. Dodává trenér Vojtěch Beran osobně.

Jestli i Vy chcete zkusit štěstí, užit si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" v Mladé Boleslavi jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 15. 5. V Mladé Boleslavi budou vylosováni Super Bikeři 10. 5.

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde Vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů.

Kompletní reportáž najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Biker.

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT