Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Závěrečný kemp na Mallorce byl krásnou tečkou za sezonou 2022

Publikováno | Sdílet:

Závěrečný kemp na Mallorce byl krásnou tečkou za sezonou 2022

Závěrečný cyklistický kemp na Mallorce s názvem Bike Holidays III. (21. 30.10.2022), byl krásnou tečkou za sezonou 2022. V podzimních termínech se jedná o prodloužení cyklistické sezony a vše se nese v pohodovém duchu. Uvolněná atmosféra a letní počasí s teplotami atakující 30 stupňů, udělali z kempu naprosto dokonalou sportovní dovolenou se vším všudy. Celý kemp byl vedení Vojtěcha Berana a Adama Ptáčníky, díky propracované tréninkové koncepci jsme každý den zvládali více a více kilometrů a naučili se systematicky trénovat.

 

První polovinu kempu jsme na našich prémiových kolech BMC a COLNAGO brázdili střed a východ ostrova, kde jsme si vychutnávali krásné výhledy na moře a útesy. Zde je spíše rovinatější terén, což je ideální pro sjetí se vy skupině a rozjetí před náročnými horskými etapami.

Jelikož jsou kopce kořením cyklistiky, nemohly chybět ani horské etapy na západním pobřeží Mallorky či výšlap na Orient, Coll de Soller nebo krásné stoupání do městečka Vademossa. Stoupání, krásné výhledy a panoramata, slunečné počasí to byl recept na spokojenost našich účastníků. Nezapomněli jsme si zpříjemňovat náročné cyklistické vyjížďky kávou a dortíkem v prosluněných mallorských kavárnách.

Každý den jsme nastartovali den rozcvičkou pod vedením fyzioterapeutky Terezy Beranové, kde jsme se věnovali zejména stabilizačním cvičením spojené s posilováním. Na závěr jsme vždy skočili do moře a nastartovali tak metabolismus. Nechyběla ani cyklistická sportovní teorie, které jsme se věnovali v podvečerních hodinách. Nezanedbávali jsme ani regeneraci, jako byla masáž či fyzioterapie.

Celý kemp vygradoval královskou etapou vedoucí na maják Cap Formntor. Tato etapa byla výzvou pro všechny a odměnou všem byla meta 200km, kterou naměřili v cíli.

Ohlasy našich účastníků:

Radek K. : "Abych se přiznal, vůbec jsem se nenastudoval kam to vlastně jedu a jsem tu hlavně kvůli dceři. Když bych měl kemp zhodnotit, překvapil mě ve všech směrech od organizace až po profesionalitu. Absolvoval jsem několik sportovních dovolených a tohle se nedá s ničím srovnat. Propracovaná koncepce od začátku až do konce. Jsem velmi rád, že jsem vše zvládl a rozhodně tady nejsem naposled. Před klukama smekám, jak to mají vymyšlené a moc za vše děkuji."

Veškerou fotogalerii naleznete ZDE

Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT