Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Závodníci Alltraining.cz opět posbírali medailová umístění!

Publikováno | Sdílet:

Závodníci Alltraining.cz opět posbírali medailová umístění!

Uplynuly téměř dva závodní týdny a tým Alltraining.cz zaznamenal další medailové úspěchy. Naši jezdci svými výkony pokryli hned dvě disciplíny mtb i silnici, kde předvedli vynikající výkony. Vítězné podium a druhé místo mezi ženami pro Terezu Beranovou, vítězství pro Martina Řeháka i Ivana Šípala a druhé pro Zdeňka Víška. Všichni naši závodníci tak dokazují sílu systematického tréninku, díky kterému jim síla nedochází ani v závěru sezony.

Alltraining.cz skvěle zakončil seriál silničních kritérii Giant Liga 2016

Jako první se kvarteto složené z trenéra Vojty Berana, Terezy Beranové, Filipa Rydvala a Michala Swárovského rozjelo směr Plzeň, kde pokořili nejdříve předposlední a týden na to i poslední díl seriálu Giant liga. Tereza tento podnik již tradičně naprosto opanovala a brala 1. a 2. místo. Trenér Vojta Beran svým mladým svěřencům naordinoval plzeňské závody jako skvělou rychlostní přípravu a sám jim svými výkony jde příkladem,  když v předposledním  díle seriálu obsadil skvělé 8. a 20. místo mezi elitními jezdci. V celkovém hodnocení seriálu Giant Liga pro rok 2016 se naši závodníci neztratili.  Tereza Beranová vybojovala skvělé druhé místo mezi ženami (stačili ji na to pouze 4 vítězné  starty:-), Vojtěch Beran 27. místo mezi muži a Michal Swárovský 24. místo mezi Juniory.

Znojmo hostilo rychlý závod, který se stal pro jezdce Alltraining.cz úspěšným

Sobota pak tradičně patřila podniku Kolo pro život. Pokročilé stadium sezony je typické pro další kulturní akci. Tou je vinobraní, které je díky závodu ve Znojmě s cyklistikou úzce spojeno. Krásný závod totiž zavede závodníky přímo mezi vinice. Nejvýše v pořadí dojel mladý Filip Rydval na výborném 17.místě a potvrdil tak letošní výbornou výkonnost. Největší osobní úspěch si zde připsal v kategorii Ivan Šípal. Ivanovi se povedlo prolomit smůlu čtvrtých míst a ve Znojmě pro Alltraining.cz urval 1.místo v kategorii mužů nad 40 let. Čtveřici našich nejúspěšnějších pak uzavřeli sám trenér Vojta Beran na 31.místě a Michal Swárovský na 33.místě. I ostatní členové si na velmi rychlé trati vedli velmi dobře a povětšinou si dokázali zlepšit svá osobní maxima co se týče umístění, nebo času. Skvělým příkladem je například Roman Štrbík na 67.místě, který prvně atakoval přední umístění. Na výsledky všech ostatních se můžete podívat v následujícím sumáři.

Výsledky:

6./17. Rydval Filip, 1./27. Šípal Ivan, 10./31. Beran Vojtěch, 10./33. Swárovský Michal, 17./55. Plášek Tomáš, 16./67. Štrbík Roman, 4./111. Víšek Zdeněk, 27./112. Kosička Lubor, 31./117. Kučera Roman, 37./132. Nečas Petr, 11./154. Průcha Vladimír, 32./298. Jambor Luděk, 55./474. Zima Vladimír

Alltraining.cz součástí reality show s ČT sport na vrchol

V neděli se odborníci z Alltraining.cz Vojěch a Tereza Beranovi účastnili cyklistické reality show S Čt sport na vrchol, kde se starali o odborné zázemí celé akce. Trenér mnoha profesionálních sportovců Vojtěch Beran provázel mnohé amatérské závodníky po zdejší rychlé trati, aby jim předal své zkušenosti v technických pasážích. Tuto technickou trať vyzkoušel i Martin Řehák, který po následném projetí trati stanovil i nejrychlejší čas kvalifikace a v následném vyřazovacím závodě vždy systémem start cíl zvítězil. Od 26. září pak můžete sledovat na Čt4 sport podrobné reportáže z celé akce.

Jezdci Alltraining.cz zazářili na domácí pražské padesátce

Posledním víkendovým závodem minulého týdne byl 18. ročník Pražské padesátky. Ten je již úspěšně za námi. I když počasí nepřálo, tak účast byla skvělá a navzájem si změřilo síly víc jak 600 závodníku mezi kterými tenhle rok poprvé závodili i elektrokola. Z našich týmových závodníků nechyběl na startu náš matador a úspěšný sběratel pódiových umístění Zdeněk Víšek, který přidal ve své katerorii další úspěšné druhé místo. Na startu nechyběly ani naše závodnice Hana Falcová a Petra Bublíková, které vybojovali 4. a 9. místo mezi ženami ve svých kategoriích. Nejlepším závodníkem v celkovém pořadí se stal Jakub Jirků, který vybojoval 21. místo v absolutním pořadí.

Výsledky:

12./21. Jirků Jakub, 2./65. Víšek Zdeněk, 17./79. Urban René, 30./104. Skalický Petr, 4./111. Falcová Hana, 9./159. Bublíková Petra

 

Kompletní fotogalerii naleznete ZDE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT