Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Zlepšete s námi své zdraví a fyzičku v novém roce!

Publikováno | Sdílet:

Zlepšete s námi své zdraví a fyzičku v novém roce!

Začněte svůj sportovní rok 2021 chytře! Vyberte si některou z našich služeb a zlepšete svoji fyzičku, či sportovní prožitky při vašem sportování. Přinášíme vám sportovní a cyklistické tipy, které pomohou vašemu sportovnímu zlepšení, posunou vaši kondici dále a zlepší i vaše sportovní prožitky.
Akce platí na všechny vybrané služby do 15.2.2021

Nový online trénink
Zlepšete kondici, zefektivněte Váš čas a dejte sportování jasný směr a systém. Trénujte chytře pomocí progresivní nové a moderní tréninkové koncepce zkušeného trenéra Mgr. Vojtěcha Berana. Naučíme Vás správně zatěžovat tělo a docílíme toho, aby Vás sportování bavilo, přinášelo radost a naplnění Vašich sportovních snů a cílů!
Soubor REZERVACE tréninkového programu
REZERVACE cyklistické školy Silniční kola
Při znalosti správné tepové frekvence a aktuálního fyzického stavu budete vědět, jak tělo správně zatížit, cíleně zvyšovat kondici, redukovat hmotnost či dát pozor, abyste své tělo nepřetížili, nebo ho naopak zbytečně nešetřili. Absolvujte zátěžový test a připravte se na sezónu správně. Aktuálně nejvhodnější doba na první letošní zátěžový test.
Soubor REZERVACE zátěžového testu
REZERVACE cyklistické školy Silniční kola
Pomocí komplexního programu Retül Fit a měřicí stolice Retül se budeme snažit Vás usadit na kolo pohodlně s efektivním přenosem síly do pedálu tak, abyste se na kole cítili fajn a nepoškozovali si na něm zdraví. Pomocí snímačů na Vašem těle získáme digitální analýzu pohybu a správně Vás na kole usadíme. To ocení nejen vrcholoví sportovci, ale i řada běžných cyklistů, kterým zkušení fitteři nastaví správnou pozici. Aktuálně je nejvhodnější doba na změnu pozice. Nastavíme Vám posed na silničním, horském nebo časovkářském kole. Nemáte-li kolo, nevadí, změříme Vás na speciální stolici Retül a doporučíme vhodnou velikost kola jakékoli značky.
Soubor REZERVACE nastavení posedu Retul Fit
REZERVACE termínů cyklistických kempů na Mallorce
Nenechávejte své zdravotní problémy na poslední chvíli a využijte naše regenerační služby. Bolí Vás záda, klouby či máte svalový problém? Naši fyzioterapeuté Vám pomohou odstranit chronické či akutní obtíže co nejrychleji!
Soubor REZERVACE fyzioterapie a masaží
REZERVACE individuální cyklistiky na Mallorce
Každé pondělí a středu v podvečer jsme pro vás připravili cvičení s fyzioterapeutem v online formě. Cvičte z pohodlí domova pod osobním vedením fyzioterapeutky olympioniků Terezy Beranové a odstraňte slabiny a disbalance na vašem výkonu a těle. Cvičení je určeno pro všechny skupiny od začátečníků až po siláky, kteří si chtějí zlepšit kondici a správné držení svého těla.
Soubor REZERVACE online cvičení
REZERVACE individuální cyklistiky na Mallorce
Kemp je určený pro celou rodinu. Tréninkovou skupinu a celodenní vyžítí na běžeckých lyžích budou mít jak dospělí, tak děti od 7 let. Vyzkoušejte osvědčený koncept, kde si přijdou na své všichni.
Soubor REZERVACE termínů zimního kempu
REZERVACE příměstského cyklotáboru
Již po dvanácté jsme pro vás připravili tréninkové kempy pro polykače kilometrů, nadšené cyklisty i celou rodinu na kolech BMC a Colnago.

Jaro nabídne 9 turnusů od března do května pro rozjetí do sezony.
Dva letní turnusy umožní spojit kolo s rodinnou dovolenou.
Podzim s 5 turnusy prodlouží rok cyklisty až do konce října.
Soubor REZERVACE termínů cyklistických kempů na Mallorce
REZERVACE zimního kempu
Pojeďte na tématicky zaměřený kemp! Získejte jistotu v terénu! Zbavte se nejistoty, strachu a naučte se nové fígle při jízdě v terénu pod vedením zkušených trenérů! Pomáháme všem věkovým i výkonnostním skupinám od začátečníků po vrcholové sportovce. Pro rok 2021 jsme pro vás připravili v osvědčených lokalitách třídenní kempy školy techniky na horském kole. Zvolte správnou obtížnost a zlepšujte se postupně. Využijte nově časovou, věrnostní, studentskou, či skupinovou slevu a pojeďte s námi na kemp za těch nejlepších podmínek se slevou.

Nově máme v nabídce i koncept kempu Apalucha - kemp určený pro otce a děti (7–12 let). Tatínek, který vezme na kemp své děti, získá doma kladné body, nechá odpočinout manželku a hlavně si na kempu pořádně se svoji ratolestí zasportuje a užije spousty zábavy. Svoji tréninkovou skupinu budou mít děti i tátové, a tak zajistíme efektivní vyžití pro všechny.
Soubor REZERVACE MTB kempu
Soubor REZERVACE silničního kempu
REZERVACE příměstského cyklotáboru
Děti 5–14 let dostanou za týden na cyklistickém prázdninovém táboře kolo pěkně pod kontrolu a zlepší si kondičku.
Soubor REZERVACE příměstského tábora
Mallorca cycling center - Accomodation
Chcete vyrazit na Mallorcu po svém? Využijte půjčovnu prémiových kol BMC a Colnago Mallorcacyclingcenter.com s možností ubytování v jednom nabízených hotelů a špičkové doplňkové služby.
Soubor REZERVACE individální cyklistiky na Mallorce
Alltraining.cz katalog 2020/2021

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT