Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Zlepšete techniku běžeckého lyžování a kondici na horách 13. – 15.1.2017

Publikováno | Sdílet:

Zlepšete techniku běžeckého lyžování a kondici na horách 13. – 15.1.2017

Zlepšete rychle a efektivně techniku jízdy i fyzičku na běžeckých lyžích na našem zimním kempu pod vedením zkušených trenérů! Pomáháme všem věkovým i výkonnostním skupinám, od začátečníků po výkonnostní sportovce!

Na 3 denním výukovém bloku ,13. – 15.1. 2017, naší školy běžkařské techniky na Benecku v Krkonoších, si rychle osvojíte všechna pravidla a dovednosti, užijete si pohodu, sportování a běžecké lyžování naplno. Ti z vás, co vyrazí na celých 8 dní (8. - 15.1.2017) budou mít možnost i pořádně zamakat na své fyzické kondici.

Na kempu v praktické části procvičíte koordinaci, rovnováhu, odraz, skluz a proběhne výuka bruslení (jednodobý a dvoudobý běh) i klasiky (střídavý běh, soupaž). Osvojíte si techniku jízdy do kopce a z kopce, zatáčení, brzdění a základní kondiční trénink. V teoretické části vás naučíme jak se  vybavit a lyže namazat, uvidíte podrobný rozbor videozáznamu z tréninku a čekají na vás přednášky se sportovní tematikou (trénink, výživa, regenerace), a také besedy s pozvanými hosty z řad profesionálních sportovců. Místa rychle ubývají, tak neváhejte a rezervujte si své místo ještě dnes.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT