Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Alltraining.cz součástí Specialized dealer event (27.-31.7.2014)

Publikováno | Sdílet:

Alltraining.cz součástí Specialized dealer event (27.-31.7.2014)

Letošní Specialized Dealer Event se oproti loňsku uskutečnil v lyžařském areálu Dolní Morava, kde se během posledních čtrnácti dnů všichni projíždí na kolech Specialized a testují nové modely kol Specialized na příští sezonu 2015. Dealeři a obchodníci značky Specialized  měli možnost otestovat, ve zdejších kopcích, všechny modely kol a Alltraining.cz připravil pro testery profesionální ukázku tréninku, nabídku jarních cyklistických kempů na Mallorce 2015 a správného zatěžování těla.

Alltraining.cz byl od 26. 7. - 1.8. v Dolní Moravě průvodcem po zdejších kopcích a pěkných silničkách. Dealeři měli možnost si nejen vytestovat nové modely kol připravených na sezónu 2015, ale také si mohli vyzkoušet odborně vedenou vyjížďku pod taktovkou zkušeného trenéra Vojtěcha Berana z tréninkového centra Alltraining.cz.

Během vyjížděk si vyzkoušeli jízdu ve skupině a dozvěděli se několik užitečných tréninkových rad od vrcholových cyklistů, kteří se také zúčastnili Dealer Eventu.

K otestování horských kol, byla k dispozici zdejší vytyčená trať pořadately v oklí sjezdovky sjezdovky ihned naproti wellness hotelu Vista. Pro otestování limitů kole Specialized byly ihned dvě možnosti terénních tratí.

Jedna byla ve stylu XC, kde na dealery čekalo jak stoupání, tak hezké sjezdy v lesích. Druhá byla k vyzkoušení sjezdových kol, lanovka vyvezla jezdce na vrchol sjezdovky, odkud vedl dolů k dolní stanici skrz les velmi povedený trail.

Testovat bylo možné také silniční modely. Pro ně tu byla vytyčení zhruba 28km dlouhá trať na které bylo možné vyzkoušet nejen limity kol, ale také vlastní fyzické možnosti při výjezdech do kopců. Přinejmenším, ten k hotelu stál co proto.

Testování  se také zúčastnili ambasadoři firmy Specialized. Nechyběli jak mladí nadějní závodníci podporovaní firmou Specialized, mezi které patří například svěřenec trenéra Vojty Berana, nadějný Jan Vastl. Tak například Jan Čelůstka, Radim Kořínek nebo i olympijský vítěz Jaroslav Kulhavý. Zúčastnila se i naše závodnice a fyzoterapeutka olympijského týmu v Londýně Tereza Trefná.
 

Alltraining.cz během testů nepořádal jen organizované systematické vyjížďky, ale všem dealerům prezentoval nabídku s novou koncepcí exklusivního tréninkového kempu ve čtyřhvězdičkovém hotelu Iberostar Royal Cristina, nebo pouze nabídky ubytování také ve čtyřhvězdičkových hotelech Iberostar Plaga De Palma a Iberostar Royal Cupido na Mallorce, které společně s podporou firmy Specialized již šestým rokem pořádá.  

Pro jaro 2015 (od 1.2.. do 11. 5.) připravil team tréninkového centra Alltraining.cz 10 turnusů kempů . Pro podzim 2015 (od 16.10 do 9.12) je připraveno 5 turnusů kempů. Jarní i podzimní termíny nově všichni zájemci mohou zakoupit od září i u všech dealerů Specialized.


Celému test campu přálo počasí. Novinky na příští sezonu jsou doopravdy povedené a všichni si pochvalovali zdejší nové krásné terény a hotel.


Celý team Specialized včetně partnera Alltaining.cz připravil perfektní podmínky pro testování, za což jim patří velké poděkování. 





KOMPLETNÍ FOTO REPORTÁŽ ZE ZÁVODU ZDE

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT