Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Alltraining.cz součástí Specialized Dealer test camp 2012

Publikováno | Sdílet:

Alltraining.cz součástí Specialized Dealer test camp 2012

V Koutech nad Desnou se během posledních čtrnácti dnů všichni projíždí na kolech Specialized a testují nové modely kol Specialized na příští sezonu 2013. Dealeři a obchodníci značky měli možnost otestovat, ve zdejších kopcích, všechny modely kol a Alltraining.cz připravil pro testery profesionální ukázku tréninku, nabídku cyklistických kempů a správného zatěžování těla.

Alltraining.cz jim byl průvodcem po zdejších kopcích. Skupina vždy vyrážela od stánku Alltrainingu a vyrážela směrem na Dlouhé stráně.

Součástí vyjížďky nebylo jen otestování kola, ale i ukázka jízdy ve skupině a tréninkové rady trenéra Vojty Berana, kterému pomáhal s vyjížďkami náš závodník Petr Kohlbeck.

K otestování horských kol, byl k dispozici zdejší Bike park v areálu Koutecké sjezdovky. Každý si vybral podle svých schopností obtížnost trati a poznával jak svoje limity, tak limity nových ‚Spešlů‘. Testování  se zúčastnili i závodníci Jarda Kulhavý, Pavel Boudný, Kristián Hynek a Jirka Friedl. Dealeři tak měli možnost otestovat kola pod dohledem našich nejlepších bikerů.


Kromě skupinových vyjížděk a výuky techniky na kole Alltraining.cz prezentoval novou koncepci tréninkových kempů, kde společně s podporou firmy Specialized po celých 14 dní představovali i exklusivní tréninkový kemp ve čtyřhvězdičkovém hotelu Iberostar Royal Cristina na Mallorce.  Pro jaro 2013 připravil Alltraining.cz 7 turnusů kempů, které nově všichni zájemci mohou zakoupit u všech dealerů Specialized.


Celému test campu přálo počasí. Novinky na příští sezonu jsou doopravdy povedené a všichni si pochvalovali zdejší krásné terény. Celý team Specialized včetně partnera Alltaining.cz připravil perfektní podmínky pro testování, za což jim patří velké poděkování.





KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT