Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Alltraining.cz vystavoval na Sportlifu

Publikováno | Sdílet:

Alltraining.cz vystavoval na Sportlifu

Největší sportovní veletrh v České republice - Sportlife, který se konal ve dnech 6. - 9. 11. se neobešel bez účasti tréninkového serveru Alltraining.cz. Po všechny čtyři dny jsme na brněnském výstavišti měli stánek, který navštívila řada slavných osobností české cyklistiky, spousta našich svěřenců i mnoho zájemců o budoucí spolupráci.

Náš stánek navštívil například nejlepší český silniční cyklista současnosti, závodník týmu Liquigas Roman Kreuziger, bývalý profesionál a nynější manažer bikového týmu Merida Ján Svorada, vítěz etapy na Tour de France a několikanásobný mistr ČR, světový rekordman v hodinovce Ondřej Sosenka či bikové hvězdy Jiří Friedl (Merida Biking Team) a Barbora Radová (Profil MRX).

Zkrátka nepřišli samozřejmě ani naši zákazníci, kvůli kterým jsme do Brna zavítali. Kromě toho, že mohli spatřit bývalé a současné hvězdy české cyklistiky, měli hlavně možnost osobně se seznámit s některými našimi trenéry, kteří ochotně zodpovídali všelijaké dotazy týkající se tréninkových programů, chystaných kempů i tréninku jako takového. Odměnou pro každého bylo osobní setkání s naším úspěšným paralytikem a letošním medailistou z Pekingu, Jiřím Bouškou, který po celou dobu výstavy každému zájemci věnoval plakát se svým cenným autogramem.

Současní zákazníci tak mohli probrat uplynulou sezónu a spolu s našimi trenéry osobně oslavit výsledky či zhodnotit úspěchy i nedostatky a naplánovat sezónu následující, včetně zimní přípravy, která už u řady našich zákazníků započala.

Důležitým tématem byl také jarní kemp na Mallorce, který Alltraining.cz pořádá společně s Nacesty.cz. Zájemci měli možnost se seznámit s možnostmi jednotlivých pobytů o rozdílné délce i ceně.  

Zákazníkům byl také názorně představen nový web Alltrainingu.cz a na vlastní kůži si mohli vyzkoušet fungování nového tréninkového deníku, za odborně asistence trenéra Alltraining.cz Vojtěcha Berana.

U stánku Alltraining.cz bylo neustále plno, za což vám děkujeme.

Podrobnou z našeho stánku fotoreportáž (včetně fotografií celebrit  - Romana Kreuzingera, Jána Svorady, Jiřího Boušky z návštěvy u našeho stánku najdete v naší FOTOGALERII.

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT