Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Alltraining – Lawi Team brázdí hřebeny Krkonoš a najíždí na slunné Mallorce

Publikováno | Sdílet:

Alltraining – Lawi Team brázdí hřebeny Krkonoš a najíždí na slunné Mallorce

Všichni jezdci Alltraining – Lawi týmu se připravují již od začátku roku chytře a svědomitě. Závodníci, kteří budou závodit již od brzkých jarních měsíců, najížděli první kilometry v teple, ostatní se ještě věnují všeobecné přípravě a zvyšují kondici na lyžích.

Petr Novák, Daniel Treml a spolu s nimi paralympionik Jiří Bouška již najížděli první tréninkové kilometry na slunné Mallorce, kde se v týdenním bloku (10.- 17.1.) zaměřili zejména na budování  základní vytrvalosti  ve speciálním výkonu na kole.

 „V současné době je počasí na tomto ostrově velice příznivé, denní teploty se pohybují okolo dvaceti stupňů a je slunečno. Podle Vojtova plánu trávíme na kole denně pět až šest hodin. Jeli jsme i první dvoustovku a byl to nářez,“ dodává Daniel Treml.

 Druhá část týmu (Jan Bílek, Aleš Novák, Pavel Hájek, Štěpán Trmata, Miroslav Čapka, Antonín Kos, Tereza Trefná, Miroslav Heller) zatím ještě stále pracuje na rozvoji vytrvalosti všeobecnou formou. Pod osobním vedením trenéra Vojtěcha Berana  a Jiřího Koubka každý den po celý předposlední lednový týden tráví cyklisté tréninkové hodiny na běžkách hřebenů Krkonoš a denně mají okolo 5 hodin sportovní aktivity. 


Od čtvrtka se do hotelu Žalý (20. – 22.1.) na Benecku k týmu přidají i ostatní členové a svěřenci Alltraining.cz na cíleně vedený tréninkový kemp, který bude poctěn i návštěvou skvělých cyklistů -  paralympionika Jiřího Boušky, bikerů Kristiána Hynka a Václava Ježka, kteří  zpestří tréninkový dril nejednou cyklistickou historkou z jejich profesionální kariéry.   

PRVNÍ FOTOREPORTÁŽ Z TRÉNINKOVÉHO KEMPU NA BENECKU A MALLORCE NAJDETE ZDE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT