Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Alltraining Mallorca Specialized test camp 2011 právě začal

Publikováno | Sdílet:

Alltraining Mallorca Specialized test camp 2011 právě začal

Mallorské přípravy vyvrcholily příjezdem prvních účastníku kempu Mallorca 2011. Jak se přípravu viděl náš nový pomocný trenér Ondra Kobliha, který svoji přípravu na sezónu stráví v cyklistické práci s námi na Mallorce?

Už je to tady! Je neděle 13.února, letadlo dosedá na ranvej. Přijíždím na krásný hotel Barceló Pueblo park kde, mě vítá můj trenér Vojta. Spolu s námi na hotelu bydlí také elitní jezdci Pavel Boudný, Kristian Hynek z České spořitelny Specialized a nejlepší česká silniční profesionální stáj PSK Author Whirpool.

Přípravné tréninky s těmito borci jsou více než náročné. Postupně začínáme s ostatními pracovníky Alltrainingu připravovat vše pro kemp, který zde bude probíhat až do poloviny dubna. Přípravy jsou neméně intenzivní (ten kdo myl a seřizoval 40 kol za den ví o čem mluvím :-) ).Připravujeme také masérnu, úschovu kol, doplňky výživy, dárky pro každého. 

Píše se 23.února letošního roku, a my už netrpělivě vyhlížíme první kempery.  Každý od nás dostává dostává dárkový balíček, který obsahuje vše potřebné k přežití tohoto kempu. Ktomu luxusní kola Specialized. Další den můžeme konečně vyjet na první trénink.

Od prvního švihu je jasné, že se zde sešla výborná parta spotovců, kteří budou následující dny svědomitě a s nadšením plnit tréninkové dávky.

Již na úvodní besedě se atmosféra uvolnila všichni se rychle otrkali a těší se na první pořádný tréninkový den, který začne ne jinak než úvodním protažením ráno na slunečné pláži a pak vzhůru a schuti do sedel. 

První fotoreporáž z kempu najdete ZDE!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT