Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Ani doprovody cyklistů se s námi na Mallorce nenudí!

Publikováno | Sdílet:

Ani doprovody cyklistů se s námi na Mallorce nenudí!

Únorový kemp byl ve znamení dobré nálady a pohodičky. Naše fotografka Petra procestovala po boku mechanika Zdeňka celý ostrov a obrazem zdokumentovala každou část ostrova. Miloš naopak ukázal, že není jen dobrý atlet, ale i výborný cyklista, který potrápí nejednoho závoďáka...


Fotografka Petra na dovolené

Již třetí rok jsem absolvovala kemp na Mallorce jako doprovod a již druhý rok jsem s sebou měla kolegu Nikon D40. S foťákem se teprve učím, tak jsem byla ráda, že všichni účastníci kempu byli ochotnými modely.

Na trasu tréninku jsem se vždy dostala se skvělým mechanikem Zdendou a fyzioterapeutkou Zuzkou, takže cesta nám utekla jako voda. Doufám, že série mých fotek bude příjemnou památkou na kemp s Alltrainingem pro všechny zúčastněné.

Petra


Alltrainin.cz Mallorca Specialized test camp for HOBBY 16.2.-27.2 2013 pohledem Miloše

I když kolo není můj hlavní zdroj zábavy, každou zimu si říkám, musím jet do teplých krajin na kolo, nebo tu zimu snad nepřežiju. Vzhledem k tomu, že moji kamarádi jezdí s Alltraining na Mallorku, byla moje volba jasná.

Nedoufal jsem jen v to, že si v zimě užiju jarní počasí, ale i to, že najedu první porci objemových kilometrů a v sezoně pak budou třeba i nějaké ty závodní výsledky.

Díky tomu, že jsem většinu mládí prožil na soustředěních, režim na tréninkovém campu mi přesně vyhovoval, o nic se nestarat a pak si trénink pořádně užít. Kola jsme měli zapůjčená od značky Specialized a kvalitativně lepší, než to co stojí u mě v garáži, navíc byla možnost otestovat top modely S-works. Kola byla každý den servisována, takže opravdu žádné starosti.

První den na Mallorce proběhly zátěžové testy a  rozdělení do dvou skupin dle výkonnosti, musím uznat, že rozdělení proběhlo naprosto správně a nikdo si ve skupině nestěžoval, že by nestíhal, kdo naopak překypoval energií, mohl si jet před balíkem anebo aplikovat večerní, druhou fázi v místních restauracích či klubech a na další den se patřičně naladit…

Tréninky zde neprobíhaly náhodně nebo chaoticky, ale po prvních dnech rozjetých na rovině se přitvrzovalo vzdáleností a jetou rychlostí, v posledních dnech jsme se podívali do hor a mohli předvést co v nás je. Za 12 dní, ze kterých byly 2 dny volna, jsme najeli něco kolem 1500 km, což je nyní v Čechách sci-fi.

Toto by můj první pobyt na Mallorce a nejvíc se mi na něm libila různorodost tohohle malého ostrova, hlavně výjezdy do hor stály za to. Jako obyvatel středních Čech oceňuji udržované a na silničním kole sjízdné silnice. Hotel, ve kterém jsme bydleli, předčil moje očekávání zvláště kuchyní, dohnat spálenou energii nebyl problém.

Takže letošní kemp v teplých krajích hodnotím více než pozitivně, rozhodně příští zimu celou v ČR netrávím.

Miloš Fiala

Člen výkonnostní skupiny Onanyboys:-)

Kompletní reportáž najdete v naší fotogalerii

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT