Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Běžkařský kemp techniky v Krkonoších se na vzdory počasí vydařil

Publikováno | Sdílet:

Zima u nás již dávno není zimou. Sněhu by po celé republice člověk pohledal. A jízda ve stopě by se mohla zdát pouhým snem. Ale nesměl by to být Alltraining.cz a zejména Vojtěch Beran aby si s danou situací nějak neporadil. Běžkařský kemp se bez ztráty kytičky uskutečnil na nedalekých Horních Mísečkách.

Do jarních tréninkových kempů na slunné Mallorce nějaký ten týden ještě zbývá a tak zimní alternativou pro přípravy pro cyklistku je běžecké lyžování. Jako základna nám byl opět osvědčený hotel Žalý, který prošel rekonstrukcí, nabízí naprosto ideální podmínky pro náš kemp. Prostorné apartmány jsou skvělé pro rodiny s dětmi a pro dospělé krásné wellnes centrum. Celý kemp byl zaměřen zejména na technickou stránku běžeckého lyžování, pilovali jsme techniku Skate, neopomněli také klasický styl a soupaž.

Sportovní a rehabilitační centrum Alltraining.cz poskytuje na svých akcích profesionální servis se vším všudy a zimní kemp na Benecku nebyl vyjímkou. Tím je myšleno, že kromě tréninku poskytujeme na kempech i druhou a neméně důležitou část a tím je regenerace. Proto po dobu celého kempu měli všichni účastníci možnost navštívit maséra nebo fyzioterapeutku Terezu Beranovou. Komu byly šikovné ruce málo, mohl ještě využít saunu, infrasaunu nebo bazén v prostorách hotelu.

Po tréninku program rozhodně nekončil. Každý den probíhalo stabilizační cvičení pod dohledem fyzioterapeutky olympioniků Terezy Beranové a následně pak videorozbor techniky jízdy každého účastníka společně s besedami se sportovní tématikou. Všichni účastnici měli také k dispozici servis na své lyže.

Veškerou fotogalerii naleznete ZDE

Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT