Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Běžkujte a sjezdujte s Alltraining.cz celý leden na Benecku a v Ramsau!

Publikováno | Sdílet:

Běžkujte a sjezdujte s Alltraining.cz celý leden na Benecku a v Ramsau!

Zlepšete rychle a efektivně techniku jízdy i fyzičku na běžeckých i sjezdových lyžích na našem zimním kempu pod vedením zkušených trenérů! Pomáháme všem věkovým i výkonnostním skupinám, od začátečníků po výkonnostní sportovce!

Pro rok 2018 jsme pro vás připravili nejen tradiční kemp na Benecku, ale i novou lokalitu v rakouském Ramsau s novým konceptem zimního kempu, který kombinuje trénink sjezdového a běžeckého lyžování na 240 kilometrech tratí, to vše v nádherném prostředí rakouských Alp.

Na běžeckých lyžích na Benecku i v Ramsau procvičíte koordinaci, rovnováhu, odraz, skluz a proběhne výuka bruslení (jednodobý a dvoudobý běh) i klasiky (střídavý běh, soupaž). Osvojíte si techniku jízdy do kopce i z kopce, zatáčení, brzdění a základní kondiční trénink.

V teoretické části vás naučíme jak se vybavit a namazat běžecké lyže, uvidíte podrobný rozbor videozáznamu z tréninku a čekají na vás přednášky se sportovní tematikou (trénink, výživa, regenerace) a besedy s pozvanými hosty z řad profesionálních sportovců.

Na kombinovaném kempu se bude dynamicky prolínat trénink ve sjezdovém i běžeckém lyžování přímo pod Dachsteinem. Dopoledne se budeme oddávat sjezdovým radovánkám a odpoledne se vrhneme na výuku a utužení fyzické kondice na běžkách. V praktické části se k běžecké technice přidá i průprava na sjezdových lyžích, kde procvičíte komplexní postupnou metodiku techniky zatáčení a jízdy z kopce (krátké, dlouhé kročné, snožné oblouky, carving a jízdu ve v rozmanitém terénu).

Vybírat můžete z několika termínů a lokalit:

1) KEMP BĚŽECKÉHO A SJEZDOVÉHO LYŽOVÁNÍ V RAMSAU

  • 6 denní kemp - KOMBINACE SJEZDOVÉ A BĚŽKAŘSKÉ TECHNIKY (2.-7.1.2018, ÚT-NE)

2) KEMP BĚŽECKÉHO LYŽOVÁNÍ NA BENECKU

  • 5 denní kemp - KONDIČNÍ ČÁST (13.-17.1.2018, SO-ST)
  • 4 denní kemp - TECHNICKÁ ČÁST (18.-21.1.2018, ČT-NE)
  • 9 denní kemp - KONDIČNÍ + TECHNICKÁ ČÁST (13.-21.1.2018, SO-NE)

3) KEMP BĚŽECKÉHO LYŽOVÁNÍ V RAMSAU

  • 5 denní kemp - KONDIČNÍ ČÁST + TECHNICKÁ ČÁST (24.-28.1.2018, ST-NE)

 

Na 4 denním výukovém bloku, 18-21.1. 2018, naší školy běžkařské techniky na Benecku v Krkonoších, si rychle osvojíte všechna pravidla a dovednosti, užijete si pohodu, sportování a běžecké lyžování naplno. Ti z vás, co vyrazí na celých 9 dní (13.-21.1.2018) na Benecku nebo na 5 dní do Ramsau (24.-28.1.2018) budou mít možnost i pořádně zamakat na své fyzické kondici. Ti, co budou chtít postupně zvýšit tréninkové dávky na běžeckých lyžích, je ideální 5 denní kemp naBenecku(13.-17.1). Zde se předpokládá, že účastníci mají zvládnutou dobře běžeckou techniku skate i klasiku.

A pro ty, co chtějí vše zkombinovat, je ideální 6 denní kempRamsau, kde se naučí správnou techniku jak na běžeckých, tak sjezdových lyžích. 


Místa rychle ubývají, tak neváhejte a rezervujte si své místo ještě dnes.

Rezervace ZDE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT