Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytré rady od našich Chytrých trasérů a nadšený SuperBiker na KPŽ v Mladé Boleslavi

Publikováno | Sdílet:

Chytré rady od našich Chytrých trasérů a nadšený SuperBiker na KPŽ v Mladé Boleslavi

Ani na třetím dílu Kola pro život nesměly chybět projekty od Alltraining.cz Chytrý trasér a SuperBiker. Počasí bylo bez chybičky a tak si cyklisti a cyklistky mohli vše vychutnávat plnými doušky. Prostě a jednoduše parádní. Jak vše probíhalo v sobotu 12. 5. 2018 se dočtete níže.

Traséři

Ani ve městě zaslíbeném automobilům nesměl chybět projekt alltraining.cz Chytrý trasér. Již na třetím závodě jsme obsadili všechny tři trasy našimi traséry. Profil tras nebyl až tak náročný, ale zrádný především kvůli velkému množství prachu, úzkým cestičkám a nepříjemnému větru. Tentokrát necháme zhodnocení na trasérovi, který radil na trase D. Adam, jako bývalý vrcholový cyklista měl na této trase opravdu hodně práce.

Adam říká: „Začátek trasy vedl po asfaltu do mírného kopce, kde mě na začátku mnoho závodníků a závodnic předejelo, byla to velká chyba. Velká většina cyklistů přecenilo své sily a volili těžké převody. Já jsem pokračoval ve svém konstantním tempu, a na vrcholku kopce jsem téměř všechny opět dojel. Dále jsem zpozoroval poměrně dost pádů, které byly způsobené přehuštěním pneumatik. Během svého vystoupení jsem rozdal mnoho rad o správné výšce sedla a samotném posedu na kole. Málo kdo si to uvědomuje, ale správný posed na kole je alfou a omegou úspěchu.“

SuperBiker

V záři slunečních paprsků se usmálo štěstí na Petra Křečka, který byl vybrán, aby si na jeden závodní den zkusil, jaké to je být profesionálem se vším všudy. Petr je amatérským cyklistou bikerem, který se znovu po letech pustil do závodění a chce se postupně zlepšovat. Pro svůj restart si vybírá tu nejméně náročnou trasu D, nicméně i zde je třeba dodržovat zásady trénování, správné techniky, či optimálně si rozvrhnout tempo. Všechny tyto věci a mnoho dalších se u nás Petr dozvěděl a rozšířil si své obzory. Všechny rady byly od po od zkušeného trenéra.

Celý den začal seznámením, předaním našeho „chytrého“ dresu, se kterým to jde hned lépe, následovala rozcvička pod vedením fyzioterapeutky. Po rozhýbání a rozproudění organismu následovalo velmi důležité rozjetí před samotným závodem. Během jízdy jsme s Petrem rozbírali techniku jízdy a co je v samotném rozjetí důležité. Po těchto dvou akcích byl prostor na zklidnění organismu. Jako další dárek od nás Petr obdržel energii od Nutrendu, s ní také rady, kdy a jak jí použít. Nyní už nezbývalo než popřát našemu SuperBikerovi mnoho štěstí v samotném závodě. Po dojezdu Petr dojel plný dojmů a zářil spokojeností, protože si zlepšil svůj čas bezmála o deset minut.

Jeho výkon jsme pečlivě rozebrali a zhodnotili. Petr pak vystoupil na nejvyšší stupínek na podiu, aby udělal rozhovor s moderátorem závodu, jak si to dneska s námi celé užil. Petr říkal: „S týmem Alltrainingu, jejich službami a radami jsem velmi spokojen. Nejvíce mi pomohli rady ohledně rozvržení tempa a výživy. Jsem moc rád, za zlepšení mého času z minulého roku. Chtěl bych jim poděkovat.“ A jako překvapení od nás Petr obdržel diplom a měsíční poukaz na trénink zdarma v hodnotě 1490kč pod vedením trenéra.

My Petrovi velice děkujeme za pěkné zhodnocení a věříme, že se radami bude řídit i nadále a na kole ho uvidíme čím dál častěji.

VYZKOUŠEJ I TY DEN PROFESIONÁLA A STAŇ SE SUPERBIKEREM A POZNEJ, JAKÉ TO JE, VÍCE INFORMACÍ A PŘIHLÁŠKY ZDE.  NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 26. 5. 2018 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT NA ORLÍKU.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, poradit s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

!!!ZAČÍNÁME V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE!!!

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT