Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Finálový závod KPŽ sezony 2022 v Ralsku a nadšený SuperBiker

Publikováno | Sdílet:

Finálový závod KPŽ sezony 2022 v Ralsku a nadšený SuperBiker

Kolo pro život dojelo do finiše. Ralsko MTB Tour rozhodlo o šampionech.  Prvního října se v kouzelném prostředí Máchova jezera v Ralsku uskutečnil poslední díl ze seriálu závodů Kolo pro život. Veškeré tajenky týkající se konečného pořadí našly své odpovědi. Krásný výkon předvedla Tereza Beranová, ketrá vybojovala vítězství v kategorii na trase C!

Trasa B nabídla rychlou šedesátikilometrovou trať s převýšením 692 metrů. Trasa C měla třicet kilometrů s nepříliš náročným stoupáním v podobě 293 výškových metrů. Na všechny čekaly široké zpevněné cesty v bývalém vojenském prostoru Ralsko. Nešlo však jen o rychlost, ale také technickou připravenost, kterou prověřily písčité a bahnité úseky či příkrá stoupání. Zvlášť výživný byl výšlap na Velkou Bukovou, ale odměnou byl následný výhled na okolí Máchova jezera.

SuperBiker

Pro sobotní závod z hojného počtu soutěžících byl vybrán amatérský cyklista Jan b. Honza je od prvního pohledu sportovec tělem i duší, a proto si cyklistiku a zejména závodění velmi oblíbil. V Ralsku není poprvé a Alltraining.cz také zná, již naše centrum navštívil a nechal si nastavit posed na svém kole. Nyní se na Honzu usmálo štěstí a byl vylosován jako SuperBiker pro dnešní závěrečný závod a získal tím od nás profesionální přípravu na závod včetně suplementů od firmy Nutrend. Nejprve jsme si s Honzou prošli jednotlivé detaily trati, kde jsou stoupání a nebezpečná místa, dále jsme si řekli kdy a jakou konkrétní výživu aplikovat. Pak už nezbývalo než jen kvalitně rozcvičit a zejména rozjet, protože nás čekal velmi rychlý závod ve velkém tempu, a tak bylo velmi nutné se kvalitně rozjet. Honza byl překvapen, že jsme se rozjížděli přes půl hodiny a v tom jsme absolvovali dva velmi intenzivní úseky, tak aby závod nebyl pro tělo takový šok.

Honzovo hodnocení po samotném závodě: Chtěl bych Adamovi straně moc poděkovat, vůbec jsem netušil, že taková příprava před závodem mně takto pomůže. Zajel jsem si absolutně nejlepší výsledek za dobu, co závodím a celou dobu jsem se cítil naprosto výborně. Všem velmi doporučuji si to vyzkoušet. Kluci opravdu vědí, co dělají. Díky moc!“

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT