Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Unikátní projekt Alltraining.cz na Železných horách v Chrudimi - Little Biker

Publikováno | Sdílet:

Originální, specifický, plný netradičních výzev, které z něho dělají jednu z nejvíce očekávaných akcí roku. To vše nabízí další ze závodů seriálu Kolo pro život tentokrát pod názvem Manitou Železné hory CARDION. Závod se uskutečnil 20. srpna v Chrudimi a jak jinak obávané a milované schody nechyběly a Alltraining.cz také ne!

Celý tým na této velmi náročné trati předvedl velmi pěkné výkony, ale tu největší výzvu před sebou měla Lilien Beranová jako Little Biker. Tento unikátní projekt vznikl, abyste si dokázali představit, co všechno seriál Kolo pro život nabízí i pro takto malé závodníky. Není to jen o kole, ale o zábavě a velmi bohatém doprovodném programu. Ostatně přesvědčte se sami na našem videu a doporučujeme shlédnout až do konce!

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?  

REGISTRACE DO PROJEKTU ZDE

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ VE ZNOJMĚ 3.9. 2022.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT