Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

SuperBiker a poradetská zona na Kole pro život

Publikováno | Sdílet:

SuperBiker a poradetská zona na Kole pro život

Tréninkové a rehabilitčaní centrum Alltraining.cz nabízí na každém závodě Kolo pro život mimo poradenské zony pro širokou veřejnost také VIP program pro vyvolené bikery a bikerky SuperBiker. Tento program je určený úplně pro všechny, kteří chtějí zažít den profesionála na některém ze závodu Kola pro život. Díky profesionálním trenérům, fyzioterapeutům a suplementům od firmy Nutrend, SuperBiker dostane dokonalou péči na závod a jeho výkon se jistě zlepší. Neváhejte a zastavte se k nám na stánek a třeba se na vás usměje štěstí a budete vybráni do tohoto projektu.

Na rovinatém závodu KPZ Znojmo Burčák tour se s námi na závod připravil Jaroslav, který je vášnivým amatérským cyklistou a na závodech nebyl poprvé. Rady trenéra Vojtěcha Berana, poslouchal s velkým zaujetím a rozhodně se dozvěděl mnoho užitečných rad, ke správné přípravě na závod. Jednalo se zejména o optimální rozcvičení a rozjetí na závod. Nedílnou součástí výkonu je optimální dávkování sportovní výživy Nutrend. Zde ve Znojmě je to extrémně důležité, zejména, když panovalo takové horké počasí. Při vyhodnocení Jaroslav vše ocenil a na podiu poděkoval celému týmu Alltraining.cz.

Ve městě automobilů Mladé Boleslavi náš projekt SuperBiker nemohl samozřejmě také chybět. Zde se usmálo štěstí rovnou na dva bikery, Tomáše a Kamila. Oba dva jsou začínajícími cyklisty, kteří se do tajů cyklistiky teprve dostávají, a tak rady od trenéra Adama Ptáčníka jim přišly opravdu vhod. Od rad, jak správně nastavit kolo, nafoukat až po rady jak si optimálně rozvrhnout síly a jak dávkovat sportovní výživu Nutrend. Dalším krásným dárkem byl chytrý dres Alltraining.cz.

 

 Těšíme se na vaši návštěvu na našem stánku

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT