Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Kolo pro život - Vysočina Aréna Tour 2022 a chytrá zona Alltraining.cz

Publikováno | Sdílet:

Nové Město na Moravě je jedním z nejznámějších míst v Čechách a to, především díky závodům horských kol. V sobotu 13.8.2022 se zde konal další díl prestižního seriálu Kolo pro život s názvem Nova vysočina aréna tour a uspěchy týmu Alltraining byly vidět dvě 3. místa a to díky Vojtěchovi Beranovi a Lucii Smetanové. Nemohl chybět také  projekt  SuperBiker!

Již podle profilu byla známo, že trasa závodu nebude procházkou růžovým sadem a hned od prvního vjezdu do terénu se to začalo projevovat. Letošní ročník se lišil od těch předchozích a to zejména začátkem trasy, která nás zavedla úplně na opačnou stranu arény, která nabízí zejména krátké a prudké výjezdy, a tak bylo jasné, že bude velmi důležitý samotný začátek závodu. Pokračovaní tras bylo dále náročné a pestré a to i díky dešti, který zde na Vysočině den před závodem panoval.

Všechny tyto informace měli naši trenéři z Alltraining.cz Vojtěch Beran a Adam Ptáčník, a tak mohli členy týmu Alltraining.cz na závod připravit. Tím nejvýznamnějším byl Petr náš dnešní SuperBiker, který měl od nás péči jako profesionál. Pro Petra byla připravena speciální sportovní výživa na závod od firmy Nutrend, kontrola a servis jeho stroje a samozřejmě speciální dohled trenéra na samotnou přípravu na závod, včetně rozboru jízdy.

Po závodě se nám Petr svěřil se svými dojmy: „ Na tento závod jezdím opakovaně a nikdy jsem takto komplexní přípravu na závod neměl. Velmi mě překvapilo intenzivní rozjetí, ze kterého jsem měl maličko strach, ale i když jsem na začátku hlídal, hodně lidí jsem předjížděl a to bylo pro mě velké povzbuzení. Celkově jsem si zajel zde nejlepší výsledek a klukům Adamovi a Vojtovi moc děkuji.“

                  CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?  

REGISTRACE DO PROJEKTU ZDE

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ V CHRUDIMI – MANITOU ŽELEZNÉ HORY CARDION 20. 8. 2022. 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

  

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT