Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři radli, jak jen mohli a nadšený Super Biker na posledním KPŽ

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři radli, jak jen mohli a nadšený Super Biker na posledním KPŽ

Posledním představením a zároveň rozloučením s letošní sezonou se pro projekty Alltraining.cz Chytří traséři a Super Biker se stalo dějiště posledního dílu KPŽ v Novém Městě na Moravě.

Super Biker

Ani na posledním KPŽ nemohl chybět velmi úspěšný projekt Alltraining.cz Super Biker. Při ranním svitu paprsků nad Arénou v Novém Městě na Moravě se usmálo štěstí na Petra, který jak sám říká je úplná amatér a cyklistikou téměř nepolíben. Již po prvním seznámení jsme si s Petrem padli do oka a našli správnou notu. Nejprve jsem Petrovi vysvětlil, kdo a jaké služby Alltraining.cz dělá, jak široké spektrum nabídky máme a následně se dozvěděl jaké všechny benefity Super Biker obnáší a jaké milé povinnosti ho v následujících minutách a hodinách čekají.

Petr se nám svěřil, že je velmi časově vytížen a dojel sám sobě dokázat, že ujede závod o délce 55km. Protože v Novém Městě na Moravě panovalo sice slunečné, ale chladné počasí, bylo velmi třeba se správně na závod obléct, s čímž jsme Petrovi velmi rádi pomohli a následně se kvalitně na samotný závod připravit a rozehřát. Teď už nebylo cesty zpět a Petr v našem dresu stál na startu a vyjel vstříc své výzvě. Po třech a půl hodinách vidím z dálky usmívající se ho Petra, který svoji výzvu zdárně dokončil a dokázal, že zvládne nemalé věci.

Petr v rozhovoru na podiu před publikem sám dodává: "Díky klukům z Alltraining.cz jsem si dnešní závod užil mnohem lépe než by tomu bylo bez nich. Jako naprostý amatér jsem se dozvěděl spousty nových věcí, jako jsou správná výživa, pitný režim, optimální posed na kole a především jak správně nastartovat tělo před závodem. Chtěl klukům moc poděkovat a doporučit je všem, kdo se chce o cyklistice dozvědět všechno podstatné."

 

Chytří traséři

Chytří traséři se rozloučili se sezonou v Novém Městě na Moravě ve velkém stylu. V nejsilnější možné sestavě obsadili dvě trasy B a C. Na trase B jel traséra číslo 1. Matěj s hodinovým odstupem na vítěze, který si všiml na kořenitých výjezdech špatně nahuštěných kol a radil tedy jakou správnou stopu zvolit, aby kola nepodkluzovala a traséra číslo 2. je náš olympionik Adam, který jel dvě hodiny za vítězem a všiml si přepáleného tempa na začátku a těžkých převodů, které na asfaltových úsecích velká většina závodníků tahala.

Do třetice na Céčku se představila jako trasérka Terka a ta radila se zvolením nevýhodnější stopy po kořenitých cestách, nezapomínala připomínat dodržování doplňování energie během závodu. Všichni tři chytří traséři nezapomínali na povzbuzování v náročných úsecích trati a především v závěrečných kilometrech.

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT