Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Cyklistická dovolená s Alltraining.cz na Mallorce je bezkonkurenční!

Publikováno | Sdílet:

Cyklistická dovolená s Alltraining.cz na Mallorce je bezkonkurenční!

Mallorca, to je pohoda, sluníčko a spousty nevšedních zážitků! Projeďte se s námi na kole, zastavte se za odměnu na kafíčko, okuste španělský dortík a poznejte turistické klenoty Mallorcy v prosluněnném ráji cyklistů! I takto může vypadat vaše sportovní cyklistická dovolená! Přidejte se k nám a trénujte s námi chytře i vy! Léto se kvapem blíží, závodní cyklistická sezóna je v plném proudu. Na Mallorce se nám tentokrát sešla speciální parta hostů, kteří se přijeli odreagovat od práce, najezdit první jarní kilometry s cílem naučit se pod vedením trenérů základy správného tréninku a techniky na silničním kole v ráji cyklistů.

Specialitou uplynulého kempu byl duhově se měnící dresscode z oranžové na modrou reprezentující i barvy České spořitelny a Alltraining.cz. Ač se jedná ve velké míře o borce Mallorcou protřelé, přijelo letos i spousty natěšených nováčků, kteří se těšili na metodické vedení našeho tréninkového centra. A protože se jedná spíše o rekreační sportovce, mohla by u nich nastat obava, zda podobnou sportovní dovolenou fyzicky vydrží.

To ale ještě neznali naše služby, postavené na správném a metodickém vedení jak v průběhu tréninku, tak před ním samotným, ale i po něm. Už jen díky úvodním zátěžovým testům se postaráme o to, aby každý do jednoho zapadl do své výkonnostní skupiny a pod vedením  zkušeného trenéra Vojtěcha Berana si má každý šanci užít osm dní plných sportu a cyklistiky naplno. Na každém jen pak je, jak si chce dát do těla, či jak moc chce správně a chytře trénovat pod dohledem trenérů. Ale kdo vám celý průběh popíše lépe než samotní účastníci, proto si můžete pročíst dvě krátké zpovědi.

Miloš Kratochvíl (příležitostný cyklista, obor rekreační služby)

Byl to pro mne příjemný zážitek a velmi obdivuji propracovaný systému služeb. Navíc oceňuji velmi osobní a vstřícný přístup celého týmu. Být v Praze, zaručeně bych rád využil fyzioterapii i zlepšení kondice. A tak jen lituji, že si neumím udělat více času na sebe. Přeji, ať vám to i nadále dobře funguje, jste úspěšní, ... Pevné zdraví a jen vše dobré! Miloš

Jarolsav Kulhánek (rekreační cyklista, manažerská činnost)

Na Mallorce jsi jako cyklista poprvé, jaké jsi měl od tréninkového kempu očekávání?

Těšil jsem se především na správné vedení od profesionálů po všech stránkách, které se tréninku týkají. Ať už se jedná o samotný trénink, správnou výživu, či regeneraci. Všechny tyto informace, které mě velmi zajímaly, jsem na kempu dostal a nyní se těším, až je převedu do svého rekreačního ježdění. Vše pak bylo ještě umocněno skvělou partou stejně naladěných lidí.

Měl jsi z této sportovní dovolené obavy?

Přiznávám, že obavy jsem měl. Ač na kole jezdím velmi pravidelně, bál jsem se, že každodenní trénink prostě nevydržím. Ale díky profesionálnímu přístupu celého personálu o mě bylo dobře postaráno a já se tak mohl každý den budit s pocitem, že jsem na trénink dobře připravený.

Co bys vzkázal případným účastníkům, kteří mají podobné obavy?

Ať určitě nemají strach. Spíše takový lidský respekt, který je donutí se před kempem alespoň lehce na kole povozit, aby si jen trochu zvykli. Pak nebude mít sebemenší problém ani největší hobby jezdec. Já osobně jsem si na kempu vyčistil hlavu a díky znatelnému nárůstu kondice již v průběhu kempu se cítím mladší.

Velmi cenným názorem pro vždy byly, jsou a budou i názory bývalých vrcholových sportovců, kteří zažili jak tvrdý dril, tak i pozornost, kterou si za něj následně zasloužili. Mohou nám tak dát skvělý feetback, jak dobré naše služby například po stránce regenerace jsou. Zajímá nás i hodnocení tréninku a vedení. O pár řádku níže se tak můžete dočíst postřehy bývalého veslaře Radka, který neváhal a na kemp s námi vyrazil a trochu možná i proto, aby nás vyzkoušel.

Radek Batista (Bývalý veslař a sportovní cyklista, majitel firmy)

Radku co Tě napadlo jako první, když jsi se rozhodl přijet na tréninkový kemp na Mallorce?

Jako první určitě naskočily obavy, zda na to fyzický mám. To však netrvalo nikterak dlouho, protože hned vzápětí se objevily ambice bývalého vrcholového sportovce ukázat co ve mně je a kde se ve skupině cyklistů budu pohybovat. 

Co na kempu nejvíce oceňuješ?

Především přístup celého personálu. Mám zkušenosti s mnoha sporty a u všech mi vždy vadilo velmi toporné začátky. Díky milému týmu Alltraining.cz jsme hned v úvodu vyladili práci celého našeho pelotonu tak, abychom si vše pořádně užili. Dále také oceňuji přístup samotných masérů. Měl jsem trochu obavy jestli nepůjde jen o lehké hlazení, ale naštěstí šlo o masáže jak se patří a můj návrat do profesionálních let byl úplný.

Jako bývalý vrcholový sportovec máš zkušenosti z mnohých soustředění. Jak se Ti líbil návrat do podobného zázemí?

Velmi jsem se těšil právě na toto porovnán. Přeci jen je to již nějakou dobu a zajímalo mě jak se veškeré prostředí tréninkového kempu, či soustředění posunulo. A musím říct, že rozdíl je neuvěřitelný a je cítit naprosto ve všem. Například ve výživě, tréninku samotném a hlavně ve vybavení. Karbonová kola Specialized mi ukázaly nové obzory cyklistiky.

Kompletní fotogalerii naleznete ZDE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT