Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Dobrodružná cesta na Malorku aneb Alltraining.cz Mallorca hlásí připraveno!

Publikováno | Sdílet:

Dobrodružná cesta na Malorku aneb Alltraining.cz Mallorca hlásí připraveno!

Dobrodružnou cestu za krásami jižního, cyklisty proslulého, ostrova zažil tým Alltrainnig.cz. Po nočním trajektu následovalo několikadenní vybalování, montování kol, vyzdobování místností tak, abyste měli vše perefektně připraveno na tréninkový kemp. Těšte se, bude se vám to líbit!

Po rozsáhlém balení a přesouvání materiálů z tepla kanceláře do zasněžených aut následovala v uvozovkách jen cesta na slunnou Mallorcu.

Po téměř bezproblémovém balení, kdy vše vypadalo takřka idylicky, přišla studená sprcha v podobě poruchy motoru na jednom z aut a to hned pár kilometrů za Berounem.

Mechanik Marek se hrdě podíval pod kapotu, ale zhodnotil, že přehazovačka vypadá jinak a přenechá to povolanějším.

Tuto situaci se podařilo rychle vyřešit a dál jsme pokračovali v mírném oslabení. A to o maséra Tomáše, který zůstal s autem, aby vyřešil jeho opravu.


Naše trio tak pokračovalo dál s přívěsem v zádech a kleštilo si cestu skrze závěje sněhu ve Francii, nebo prudkým větrem na Španělském pobřeží.

Odjezd trajektu se pomalu blížil a my si neustále libovali nad pohodlnou časovou rezervou. Nejspíš jsme to zakřikli.

Z čista jasna se jen lehce zakýval vlek, uslyšeli jsme ránu a v zrcátku bylo vidět jen kutálející se kolo po dálnici. Vykřikl jsem: ,,Sakra kolo!‘‘ V kabině zavládal smích. Ve chvíli kdy nás utržené kolo předjelo, smích ustal.

Co zprvu vypadalo jako komické, se rázem proměnilo v horor. Kolo bylo opravdu z našeho plně naloženého vleku.  

Ale slovy hlavního kouče Vojty: ,,Nás nic nezlomí!‘‘ jsme se po menší opravě dostali až na trajekt a následně na náš oblíbený druhý domov firmy Alltraining.cz, na slunnou Mallorcu.

Po dobrodružné cestě nás čekalo vybalování, skládání kol, výzdoba místností a najíždění nových tras pro vás.

Po několika málo trénincích pod vedením nejzkušenějších matadorů v čele s Romanem Kreuzigerem starším Vám Mallorka nabídne opravdu vše.

Slunce v období, kdy byste ho vůbec nečekali, krásnou krajinu, nezvykle kvalitní cesty, roviny nebo kopce dle libosti a hlavně všudypřítomnou a neopakovatelnou cyklistickou atmosféru, která dýchá z každého koutu.

Každopádně, děj se co děj, Mallorca hlásí připraveno! Vše dokonale otestováno a můžeme Vám zaručit, že s námi získáte mnoho nevšedních zážitků, a to i díky naším partnerům, kteří nám toto vše pomáhají realizovat.

 

Ať už se jedná o špičková kola Specialized, na kterých projedete Mallorcu křížem krážem, nebo firmu Nutrend díky které na to vše budete mít dostatek síly,

firma Lawi se postará o Vaše pohodlí při jízdě a srdeční frekvenci a místo, kde se právě nacházíte, Vám bude ukazovat computer Garmin. Již brzy se těšíme na Mallorce!

Je tu krásný slunečný den a tak to má zůstat i v dalších dnech!

 Těší se na vás celý tým Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT