Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Dva šťastlivci zažili den profesionála s Alltraining.cz jako Super Bikeři!

Publikováno | Sdílet:

Dva šťastlivci zažili den profesionála s Alltraining.cz jako Super Bikeři!

Projekt Super Biker od Alltraining.cz pokračoval i další zastávce Kola pro život a to, na Šumavském MTB maratonu České spořitelny. Tentokrát se usmálo štěstí na dva vybrané zavoďáky, kteří okusili, jaké to je být na jeden závod profesionálem.

Traséři a jejich rady, pomoci, povzbuzování

Chytří traséři nemohli chybět ani zde na Šumavě. Zdejší trať byla náročná především v rozvržení správného tempa. Zejména v této činnosti mohou traséři pomoci nejednomu závodníkovi. Každý trasér má svůj úkol dojet do cíle na určitý rozestup od vítěze závodu. Konkrétně to znamená, že trasér číslo 1 jede na jednu hodinu odstupu na vítěze na trase B, trsér čislo 3 jel taktéž na jednu hodinu, ale trase C. Trasér čislo 1 dodává: "Na trati jsem tentokrát rozdal mnoho rad, protože byla velmi technická a náročná zejména ve sjezdech v Šumavských lesích, dále při volení spravného převodu a nesmělo chybět zdravé povzbuzování!"


VIP den pro naše dva Supe Bikery!

Vše začíná samotným seznámení s tréninkovým a rehabilitačním centrem Alltraining.cz a co všechno jsme si pro naše šťastlivce nachystali. Jak už všichni ví, na každém KPŽ máme stánek a auto s kompletním zázemím pro náš tým, v tento den i pro naše dva Super Bikery. Po úvodním seznámení obrží od nás dárkový dres, pujčení garmina 520 včetně tepové frekvence a kadence aby jsme mohli následně vyhodnotit výkon po dokončení závodu. Po těchto všech procedůrách je na programu hromadné rozcvičení před závodem. Následně na rozcvičku navazuje rozjetí a seznámení ze startem a cílem trati. Po rozjetí jsme si s našimi šťastlivci sedli a probrali všechny nástarahy trati, poradili jsme, co a jak jíst, jak si sparávně rozložit síly. Pak už nezbývalo než popřát hodně štěstí v závodě! Po úspěšném dokončení obou našich Super Bikerů, následovalo vyhodnocení jejich výkonů v samotném závodě, kde se dozvěděli všechny možné informace ze zvých půjčených Garminu. A jako zlatý hřeb aby bylo dáno VIP názvu, byli oba naši Super Bikeři vyhlášeni na podiu.

Honza jako jeden ze Super bikerů říká: "Hrál jsem fotbal a vím co obnáší, ale nikdy mě nenapadlo, že je takto důležité rozcvičení a především rozjetí. Cyklistika je velmi naročný sport! "

Druhý z náš Super biker říká Jirka: " Jsem hobby jezdcem české spořitelny, za rok jedu spousty maratonu a velmi se mě hodilo se správně připravit na závod. Opět jsem si osvěžil správné principy a pro těžký start do kopce, to pro mne bylo velmi přínosné!"

ZKUSTE ŠTEŠTÍ SE STÁT I VY SUPER BIKEREM!! PRO ZÁVOD 12. 8. 2017 KARLOVASKÝ AT BIKEMARATON SE JIŽ MUŽETE REGISTROVAT NA NÍŽE UVEDENÉM LINKU. ZKUSTE ŠTĚSTÍ I VY!

REGISTRACE ZDE 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁME VŽDY V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT