Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Exkluzivní nabídka Roadcycling.cz a Alltraining.cz: Celoroční tréninkové vedení zdarma!

Publikováno | Sdílet:

Exkluzivní nabídka Roadcycling.cz a Alltraining.cz: Celoroční tréninkové vedení zdarma!

V tomto podzimním období si většina cyklistů, zejména těch pravidelně trénujících a závodících, dopřává odpočinku po náročné sezóně. Pozvolna však nastává čas se zapojit do tréninku. Před samotným zahájením nové sezóny je třeba zrekapitulovat uplynulou a stanovit nové výkonnostní cíle.

Věřte, že právě v zimním období nejlépe odstraníte slabiny, které vás limitují v závodním zatížení. I když u většiny z vás začíná závodní program až ke konci dubna, je důležité přípravu pozvolna zahájit již v tomto období a tím znovu nastolit tréninkový řád a pravidelnost, které jsou základním kamenem úspěchu a pozdějšího celkového výkonu.

Trénuj pod odborným vedením Alltraining.cz a splň si své výkonnostní cíle

Pro rok 2011 jsme pro vás připravili exkluzivní možnost osobně zjistit, co se pod internetovým vedením skrývá. Každý kdo se přihlásí, bude mít šanci, že bude vybrán a může vyzkoušet celoroční tréninkové vedení od Alltraining.cz zdarma. Ti co nebudou mít štěstí, získají jako cenu útěchy 50% slevu na první objednávku tréninkových služeb.

Systematické tréninkové vedení je základem úspěchu. Dnešní doba nabízí stále nové věci a poznání. Do tréninku se začleňují moderní tréninkové metody a patří k nim i internetové vedení. Přesvědčte se na vlastní kůži o jeho funkčnosti a zlepšete efektivně svoji výkonnost. Po celém světě využívá z důvodu hektického stylu života a zaneprázdnění internetového trenéra mnoho amatérů, aby ušetřili svůj čas a co nejvíce zefektivnili přípravu na kole. I v české republice se pozvolna i přední vrcholoví sportovci přesvědčují, že šetřit čas a efektivně trénovat pod odborným vedením se vyplácí. Václav Ježek, Kristián Hynek, či Jiří Bouška, kteří jsou již i několik let vedeni Vojtěchem Beranem a tréninkovým centrem Alltraining.cz zaznamenávají stále posun výkonnosti a flexibilní internetové vedení s každodenní zpětnou vazbou jim dokonale vyhovuje.

Pro novu sezónu se i Václav Ježek (Alpine pro Author team) rozhodl spolupracovat s mladým kolektivem pod dohledem Alltraining.cz.

Různých rad a informací se v dnešní době dá nalézt spousty. Jak ale poznat, které jsou ty správné? V dnešní době vyspělých komunikačních technologií získávají čím dál více na oblibě tréninková vedení prostřednictvím internetu. Jenom v české republice se jich nabízí hned několik. My nabízíme jednomu vybranému čtenáři našich stránek získat kompletní tréninkové vedení od Alltraining.cz na celý rok v hodnotě 28 000 Kč zcela zdarma!

Vybraný kandidát obdrží zcela zdarma:

- celoroční profesionální tréninkové vedení – tréninkový balíček Chci závodit
- úvodní zátěžové vyšetření (test laktátové křivky)
- správné nastavení posedu metodou Body Geometry Fit
- 1 sadu cyklooblečení (dres, kraťasy) Alltrainng.cz od firmy Lawi
- zapůjčený wattmetr Powertap na vybrané testovací tréninkové jednotky

Požadujeme:

- schopnost aktivně se věnovat tréninku a závodění v silniční cyklistice po celou dobu tréninkového vedení
- možnost věnovat se systematické tréninkové přípravě
- zúčastňovat se pravidelně silničních cyklistických závodů (závody 53x11 Marathon Cup jsou výhodou – není nutné na nejdelších trasách)
- aktivně spolupracovat s trenérem
- schopnost a ochota pravidelně se podílet se svými dojmy se čtenáři Roadcycling.cz (alespoň minimální „psací“ dovednost)

Zájemci o tyto exkluzivní služby zdarma mohou svoje nabídky zasílat na email: michalchadim@roadcycling.cz.

Nabídka musí obsahovat:

Jméno, místo bydliště, rok narození, telefonní číslo
Stručný popis dosavadní sportovní a cyklistické historie
Představu o své následující sezóně z pohledu tréninku a účasti na závodech
Vyjádření ochoty se s dojmy z tréninkového vedení a svého cyklistického působení pravidelně podílet na stránkách Roadcycling.cz po celou příští sezónu

Nabídky zasílejte nejpozději do 10.12.2010 na uvedený email. Z těch bude komisí Roadcycling.cz a Alltraining.cz vybrán jediný kandidát, který se může těšit na profesionální tréninkové zcela zdarma již od prosince tohoto roku.

Pokud vás tato nabídka zaujala, ale chcete se dozvědět více, piště svoje dotazy na výše uvedený email, nebo do diskuze ke článku.

Foto a video: Alltraining.cz
Zdroj: roadcycling.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT