Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Gastronomické zážitky a pohodová cyklistika, i to je kemp s Alltraining.cz

Publikováno | Sdílet:

Šestý kemp na Mallorce se slunečným počasím od začátku až do konce, si letos přijel. Na kempu Bike Holidays se nám tedy sešla pestrá skupinka cyklistů různého věku a bylo vidět, že i cyklisté před 70 let si umí na kole parádně užívat a jsou inspirací pro nás všechny! Všichni dorazili však se stejným cílem - užít si s tréninkovým a rehabilitačním centrem Alltraining.cz pohodové dny na kole se sluncem a větrem v zádech.

Všichni účastnící prošli první den zátěžovými testy, které nám pomohly naši partičku roztřídit do několika výkonnostních skupin tak, aby se během tréninku všichni cítili komfortně a byli schopni držet si své optimální tepové frekvence. Zde překvapili cyklističtí začátečníci svoji výbornou fyzickou kondicí získanou z jiných sportovních aktivit. První trénink směřoval do městečka Llucmajor, kde odměnou všem byla výborná káva.

Druhý den jsme všichni vyrazili směr vnitrozemskému městečku Porerres. Pro některé byl cílem cesty klášter na nedalekém vršku Monti Sion, jiné hnala dopředu vidina čerstvých pomerančů, kávy a dortíku a někteří se těšili na další připsání stovky kilometrů v krásném prostředí slunné Mallorky.

Na vlně pohody pokračujeme i další den, který se nesl zejména v duchu krásných výhledů na západní straně Mallorky. Zde nás čekala skvělá silnice lemující se po útesech s krásnými sjezdy a výjezdy. Následoval den volna, který vyvrcholil návštěvou vyhlášené místní restaurace Sa Farinera.

V posledních dvou dnech jsme zamířili podle sil na různá cyklistická místa, kterých ostrov Mallorka nabízí bezpočet. Zdatnější skupina zamířila do centrálního pohoří Serra de Tramuntana a pohodovější skupina zamířila na nedaleký 5km dlouho kopec Randa. Odměnou nám byl krásný výhled po celém ostrově. Samozřejmě nemohlo chybět „café cortado“ a místní mandlový dortík v místním klášteře.

Veškeré fotografie naleznete ZDE

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT