Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Jarní cyklistické kempy 2022 na Mallorce zahájeny

Publikováno | Sdílet:

Kolotoč našich cyklistických kempů v roce 2022 se roztočil na plné obrátky. První dva spojené kempy jsou již minulostí. Pojďme se tedy za nimi poohlédnout. Účastníci, kteří zvolili variantu prodlouženého čtrnáctidenního kempu, najeli cca 1500km a nastoupali úctihodných 14000 výškových metrů.

Spolu s kolegy, kteří zvolili kratší variantu, vznikla skvělá cyklistická parta, která ukázkově spolupracovala a táhla za jeden provaz, i proto jsme projeli celý ostro křížem krážem a nutno podotknout, že jsme se rozhodně neflákali a průměrné rychlosti se pohybovali hodně nad 30 km/h. Bylo znát, že ve skupině bylo mnoho zkušených borců s cyklistickou minulostí. Také se zde našli mladí začínající a nadějní cyklisté. Speciální obdiv patří jediné našim „mladíkům“Oldovi (62) a Michalovi (75), kteří absolvovali kemp jen v lehce mírnějším pojetí úplně celý.

Veškeré zázemí kempu poskytla naše mezinárodní půjčovna kol MallorcaCyclingCenter.com, ve které se nachází útulné regenerační prostory, společně s nejmodernější cyklistickou dílnou. Každý účastník měl na kempu také k dispozici moderní prémiové kolo od značky BMC nebo Colnago, naším standartem je Shimano Ultegra a kotoučové brzdy.

Dále, měli naši účastnici možnost testovat TOP modely kol BMC a COLNAGO s dvanáctkovým elektrickým řazením, kotoučovými brzdami a wattmetrem Stages.

Všechny účastníky jsme také obohatili o naše vědomosti z oblasti sportu, nechyběly přednášky a tréninku, výživě i velmi přínosná beseda s fyzioterapeutkou Terezou Beranovou o regeneraci. Každé ráno nemohla chybět rozcvička, která nastartovala celodenní program každý den. Velkým spestřením pro naše účastníky byla přítomnost na tréninkách, Nikoly Noskové, což je jedna z našich nejlepších silničních cyklistek součastnosti, a tak se všichni mohli poměřit, jak na tom doopravdy  jsou se svojí výkonností.

Oba turnusy zažily nejedno dobrodružství a také téměř každý musel vystoupit z komfortní zony a překonat sám sebe. Věříme, že si to všichni užili jako my, a příští rok se opět potkáme na ostrově cyklistům zaslíbeném.

 Ohlasy našich účastníků:

Michal: Velmi děkuji celému týmu Alltraining, který se o nás staral nejlépe, jak mohl. Náš osobní trenér František, byl skvělým průvodcem a vždy nám ve všem pomohl. V našem věku je stále co zlepšovat (smích)“

Jan: Jsem velmi vděčný klukům Oldovi a Jirkovi, že mě na tento zájezd vzali s sebou. Jako bývalý cyklista Dukly Praha a dříve Plzně jsem se vrátil do mladých let. Bylo to naprosto fantastické, a díky Vojtovi a Adamovi jsem zažil nezapomenutelné cyklistické zážitky! Nejpozději za rok znovu. Ještě jednou děkuji, pro mě to byla naprostá cyklistická bomba!!“

 

 Veškeré fotografie naleznete ZDE

Rezerevace ne kemp a další informace ZDE

Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT