Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Jarní kempy na Mallorce 2013 připraveny, hlásí Alltraining.cz!

Publikováno | Sdílet:

Jarní kempy na Mallorce 2013 připraveny, hlásí Alltraining.cz!

První účastníci jarních kempů klepají již vysloveně na dveře a už se těší, až se svezou na prosluněných mallorských silnicích. Team Alltraining.cz hlásí, že je vše připraveno na nevšední sportovní zážitky. Po deseti dnech nekonečných příprav je vše nachystáno na ostrý start kempů. Všichni už se jen můžete těšit na svůj vybraný termín a ti z vás, co ještě váháte, využijte posledních volných míst a pojeďte s námi také.

V pondělí  21.1.2013 nás čekala dlouhá cesta z Prahy do Palmy. Po 29 hodinách jsme dorazili do Barclony a nalodili se na trajekt. V Palmě jsme byli v osm ráno 23.1.2013, všichni jsme byli dost unavení z cesty, která byla nekonečná.

Odměnou za to nám bylo vycházející slunce a vřelé přivítání ze strany personálu hotelu, který se na nás těšil a nabízel nám vydatnou snídani, kterou jsme samozřejmě nemohli odmítnout. Snídaně byla dobrá stejně jako minulý rok ne-li lepší.

I přes únavu jsme se těšili na kolo a nic nás nezastavilo dát si 80km trénink. Pak už nás čekala práce a přípravy na kempy.  V průběhu třech dnů jsme poskládali všechna kola, naše fyzioterapeutka Tereza Trefná zařídila a vyzdobila kancelář i místnost pro masáže. Na každý den byl naplánován trénink s různou intenzitou, abychom si projeli místní lokality a najeli první kilometry.

Na tréninkové trasy pod vedením trenéra Vojty Berana jsme vyrazili po boku nejlepších profesionálů ČR. Zážitkem byl svižnější trénink s naším olympijským vítězem Jaroslavem Kulhavým,

který nás provezl po Mallorce a ukázal, jak trénuje světová špička…mohli jsme jen tiše závidět, jak obrovskou výkonnost skrývá vrcholová cyklistika nejlepších závodníků světa.

Počasí nám přálo a tak najíždění a plánování tréninků, bylo i příjemným zpestřením příprav.  Po tréninku jsme vybalili naše skvělé stroje od firmy Specialized – otestovali jsme zbrusu nové červené speciály vybavené sadou Shimano Ultegra,

které teď již po vzorném seřízení našich mechaniků Zdeňka a Ferdinanda čekají připravené dle Vašich zaslaných mír na Vaše neposedné nohy, až je proženete po celé Mallorce a najedete tak první jarní kilometry, které budou pevným základem pro Vaši výkonnost v nadcházející sezóně.

Připraveny jsou i výživové doplňky firmy HIGH5, veškeré masážní emulze firmy SportBalm  a tablety proti křečím. Samozřejmě nabízíme i cyklistické doplňky od pumpičky přes duše po dresy do každého počasí od firmy Lawi.

V tuto chvíli máme vše připraveno a těšíme se na první účastníky kempu, kteří mají zanedlouho přijet. Závěrem zbývá jen dodat: pečujte o své zdraví, pilně trénujte, ať si užijete svůj termín jarního kempu.

My se na Vás již těšíme a vše je pro Vás nachystáno tak, abyste si odvezli nejen nevšední sportovní zážitky z prosluněné cyklistické Mallorky.

Těšíme se na Vás,

TÝM ALLTRAINING.CZ!!!

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT