Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Již po šesté provedli trenéři Altraining.cz širokou veřejnost podél Vltavy až na bájný Říp!

Publikováno | Sdílet:

Již po šesté provedli trenéři Altraining.cz širokou veřejnost podél Vltavy až na bájný Říp!

Již po šesté pod vedení našich trenérů vyrazilo na tradiční jízdu na Říp s námi přes 90 nadšených bikerů a bikerek, kteří se rozhodli zábavně se rozloučit s letošní cyklistickou sezónou. Na Říp s námi letos vyrazil i premiérově svěřenec Vojtěcha Berana, Michal Prokop a po roce si rozlučku s chutí zopakoval i Honza Strož.

Předpověď počasí již několik dní před akcí slibovala krásný zážitek a snad i proto se k akci během hodinové prezentace připojilo více jak 80 bikerů a bikerek a po cestě jsme nabrali dalších téměř 20 nadšenců, kteří se nechali strhnout úžasnou atmosférou. Pomyslný startovní výstřel zazněl v 9:30 a obří peloton si dal dvě zahřívací kolečka v areálu základní školy Hlivická, kde tréninkové a rehabilitační centrum Alltraining.cz sídlí. Akci přijely podpořit i dvě ikony české MTB cyklistiky a velmi úspěšní svěřenci trenéra Vojty Berana, Honza Strož a Michal Prokop. Všichni se pak vydali na cyklostezku podél Vltavy, kde na vlastní kůži okusili metodické vedení tréninkového centra Alltraining.cz.

Prvním překvapením před samotným dobytím Řípu byla nečekaná zastávka na košt vína v Jeviněvsi. Poté co se všichni dostatečně posilnili, se celý hrozen bikerů nezastavitelně vydal směrem ke svému cíli. Na bájné hoře Říp čekal na všechny jeho dobyvatele tradiční přípitek. Na vrcholu bájné hory jsme měli i další milou povinnost - popřát Tomáši Beranovi vše nejlepší k 30. narozeninám, které slavil právě v sobotní den 24.10. a tak dostal 30 pěkných hoblů a frčelo se na zpět. 

O své dojmy s vyjížďky se s námi podělilo hned několik účastníků. Profesionální biker Jan Strož přiznal, že se mu ani moc nechtělo, ale skvělá atmosféra ho kompletně pohltila a svému trenérovi Vojtovi Beranovi  dal za pravdu slovy: ,,Zase ti to vyšlo Vojto“. A měl naprostou pravdu akce se podařila na výbornou a zde se můžete přesvědčit.

zážitky našich účastníků:

Vladimír

Ahoj Vojto, rád bych se podělil o dojmy ze sobotní vyjížďky na Říp. Překvapilo mě, že i přes chladné a mlhavé ráno se sešla hojná účast. Vhod přišel tradiční dárek v podobě energetických přípravků od Nutrendu. V dobré náladě a vcelku svižným tempem cesta podél Vltavy pěkně ubíhala až do místa velkého překvapení v podobě svačinky a ochutnávky produktů ve vinařství. Pak už následoval "finální útok" na Říp. Po zdolání vrcholu následoval odpočinek, občerstvení a za všeobecného veselí "obdržel" oslavenec kulatých narozenin pořádného hobla. Pak už cesta zpět rychle uběhla a i slunce se umoudřilo a na závěr překonalo mlhu. Prostě byla to opět fajn akce s prima lidičkama a jako pokaždé s nějakým novým překvapením. Tak tedy dá-li zdraví, příští rok opět při vyjížďce na Říp se budu těšit nashledanou... Vladimír

 

Vendula

Zdravím realizační team Alltraining.cz! Na této akci jsem byla letos prvně. Dozvěděla jsem se o ní na internetových stránkách Kola pro život. Bylo to výborné :-). Je skvělý nápad něco podobného uspořádat v době, kdy už nejsou závody a ještě bývá spousta hezkých dnů, kdy člověk na kolo prostě musí :-). Také je super, že se tam sešla výborná parta lidí, řadu jich znám od vidění z různých závodů, ale nikdy nebyl čas popovídat, až tady :-). Jestli se pojede příští rok, ráda se přidám. Může litovat ten, kdo nejel !!! Děkuju !!! :-)

Martin

Celá vyjížďka na Říp se pohybovala ve svižném tempu. Na startu jsme obdrželi "startovní čísla" a energetické doplňky pro doplňování energie v průběhu jízdy. Po seřazení do formace v Alltraining sídle jsme se vydali na cestu a zároveň ponořili do mlhy, která nás provázela po celou cestu na Říp. Na vrcholu Řípu na nás čekalo překvapení v podobě občerstvení.

Při návratu do Prahy konečně mlha opadla a vysvitlo sluníčko. Menšího zpestření jsme se dočkali, když jsme projížděli úzkou cestou podél Vltavy, kde shodou okolností vedla trasa běžeckého závodu. 

Akce byla vydařená, po celou cestu panovala dobrá nálada za což patří dík organizátorům. Osobně mě nejvíc bavila jízda ve skupině, vzhledem k tomu, že po většinu času jezdím na kole sám a tohle je pro mě vcelku nové, takže jsem si to parádně užil. Budu se těšit na příští rok a věřím, že se zase sejdeme v tak hojném počtu jako letos. Jízda ve skupině byla v sobotu fakt super. 

 

kompletní reportáž najdete v naší fotogalerii

 

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT