Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Kemp classic 27.3. – 5.4. 2017 proběh ve velkém stylu a pohodě

Publikováno | Sdílet:

Kemp classic v 27.3. – 5.4. 2017 proběh ve velkém stylu a pohodě. Tentokrát jsme hodnocení a postřehy přenechali na našich účastnicích. Můžete se dozvědět, proč jezdí zrovna s námi, co je na kempu zaujalo, na co se vždy těší, a proč se za námi vrací.

Arnošt je zde poprvé a jak sám říká:  „Chtěl zkusit jaké to je. Předem jsem nic nestudoval co mě čeká a nechal jsem se překvapit. Najíždím zde své první své kilometry v tomto roce. Vyzdvihuji profesionalitu, organizaci, složení kempu. Vše funguje perfektně. Líbí se mi regenerační procedury, které jsou super, zejména compex. Zvažoval zájezd s kamarády, ale přesvědčil mě váš „full“ servis a ucelená skupinka nadšených cyklistů, ve které kilometry ubíhají mnohem rychleji. Dále oceňuje vstupní testy, které rozdělí účastníky do výkonnostních skupin a zajezdí si opravdu každý."

Kuba a Štěpánka jsou na našem kempu již po čtvrté a svěřili se, že nejlepší na celém kempu mimo cyklistiky je to, že se nemusí o nic starat, a hlavně nemusí vařit (Štěpánka). Samozřejmě oba vyzdvihují počasí, které je naprosto famozní a také již v tomto ročním období osvěžující koupačku v moři.

René je zde podruhé a říká: „Minulý rok jsem nevěděl, do čeho jdu a letos už jsem věděl, co mě čeká a užívám si to náležitě plnými doušky a to doslova!" Dále se nám svěřil, že po loňském roce, kde byl poprvé s tréninkovým centrem Alltraining.cz  ho dovedla myšlenka zkusit systematický trénink pod vedením trenéra. Nejprve René zkusil tří měsíční zkušební program. Sám brzy přišel na to, že systematický trénink nesl své ovoce, a tak se s trenérem Vojtou Beranem domluvili na celoroční trénování. Už to bude rok a René je s námi stále a v mnohem lepší formě než minulý rok! Dále vyzdvihl skupinové cvičení s naší fyzioterapeutkou Terezou v Praze. Díky cvičení byl schopen posílit střed těla a to mu pomáhá lépe splnit tréninkové dávky. Nácvik techniky jízdy na silničním kole si také pochvaloval (korekce silových intervalů, špurtů), kterou využívá v praxi a velmi mu pomáhá.

Michal Horváth nám sdělil své dojmy ve dni volna: „Spokojnost so všetkým!  Profesionálny prístup týmu je super. Páči sa mi, že sa nerobí rozdiel medzi zdatnějšími cyklistmi a námi, čo sedíme na kole ibe „sviatočne“. Od začátku kempu je zataž stupnovaná čo mi vyhovuje vzhladom na to, že na dlhšie trasy niesom zvyklnutý. Páčí sa mi, že sa o bike nemusím starať a kždý den ho dostanem vyleštený, namazaný...a po celodennej “ drine“ ho iba oduovzdam do rúk mechanikovi Matesovi ...staraj sa...:-)

Po zátaži dobře padne aj studená kúpel v bazéne, strečink, večerné masaže či fyzioteripie. Hotelové služby na úrovni, zodpovedajúce zaradeniu hotela a očakávaním.

...aj keď ani v posledných dnoch kempu neočakávam že by som vyhrával nejaké šprinty, horské etapy, teším sa na ne a dúfam  že to bude pokračovať nadalej v takom tempe a nálade...“

Aleš se nám v půlce kemp svěřil se svými dojmy: „Jsem zde potřetí, protože podobnou službu nikdo jiný nenabízí. Jednou jsem zkusil Kanárské ostrovy na vlastní pěst bez jakéhokoliv servisu a zajištění a nebylo to ono, a proto se k vám rád vracím. Oceňuji rady trenérů. Je to pro mě super na začátek sezony pro najetí kilometrů a nabrání fyzičky. Je zde krásné příjemné počasí, nemá rad zimu :) Na další kopcovitou část kemp se těším, rád jezdím do kopců.  Ještě nikdy jsem nejel královskou horskou etapu, a tak jsem zvědavý, jak to zvládnu."

Richard: Richard je pravidelným účastníkem, již popáté je zde s námi na Mallorce. Pochvaluje si najeté kilometry pod odborným vedením a propracovanou metodiku. Ríša je datový expert, a tak pomocí aplikace, kterou sleduje každý trénink si udělal opět několik osobních rekordů na trasách. Z jeho slov slov je vidět velké nadšení a spokojenost. Nejdelší etapu jel o 15 min rychleji než minulý rok při stejné vzdálenosti.

Na závěr kempu jsme vyzpovídali:

Na závěr Arnošt, který hodnotí kemp tak, že byl velice spokojený a dostal tak nový impulz k tomu, aby změnil priority ve sportech, které provozuje. Začal se zajímat i o náš online systém trénování a uvažuje o spolupráci do budoucna.  Chce aby v jeho přípravě byl systém a cíle, ke kterým bude směřovat. Už nemám čas zkoušet, jestli je to dobře nebo špatně. Chce si být tréninkem a systémem naprosto jistý, a proto vyhledal služby Alltraingu.cz, a my si toho velmi vážíme! Na úplný závěr dodává, že příští rok se uvidíme znovu!

Míra dodává: „Jsem spokojen s posunem a zároveň velmi rad, jak jsem se po zranění vrátil zpět do sedla. Zažil už několik ubytování a oceňuje zázemí hotelu. Ze sportovního hlediska vyzdvihuji vyrovnanost skupiny, která mně napomáhala k lepším výkonům. Příští rok zvažuji, že se zde ukáži dvakrát. Dále se mi líbí pestrost a vedení trenérů.“

Zdenek, který je s námi podruhé okamžitě upozorňuje, že ujel o 100km více než minulý rok, a také za to byl oceněn jako jeden ze dříčů kempu. Celkově byl naprosto spokojen a vyzdvihl kvalitu místní hotelové kuchyně a počasí, které je naprosto famozní.  

 

Libor zhodnocuje kemp takto: „Je to pro mě útěk od každodenního  stresu, nemusím zde nic řešit, prostě relax bez starosti! Jsem zde již po čtvrté a vždy to splní má očekávání. Vždy jezdím ve stejném termínu a potkávám se tady se stejnými cyklistickými nadšenci, jako jsem já. Je to jednoduše super, vím co čekat a těším se na to! Počasí je zde ideální, není  zima a ani teplo, ideální nastartovaní do českého jara.“

Jáchym, sedmnáctiletý pokrokář kempu, říká: „Po příjezdu jsem měl obavy, ale jak kilometry a čas ubíhaly, zvykal jsem si na kolo a pak už to bylo v pohodě. Jediné co mě překvapilo, bylo, že jsem byl nejmladší. Kemp mě nadchl a chtěl bych se tu příští rok ukázat znovu!"

 Pavel Topinka dodává: „Kemp  se mi líbil. Jsem zvyklý jezdit na soustředění, a tak se mi líbí sportovní pojetí. Trošku jsem se obával, jací budou ostatní kluci, ale zbytečně. Všichni přijeli víceméně trénovat a naučit se něco nového. Také se mi líbily sportovní přednášky o tréninku a o stravě. V klidu bych celý kemp doporučil svým sportovním kamarádům. Také je super že si po tréninku můžeme zajít na masáž nebo fyzio. Jako bývalý profesionální sportovec to mohu srovnat a vešekré služby jsou na stejné úrovni jako mají profesionální sportovci.“

My velmi děkujeme za krásná slova a hodnocení!

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT