Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Kempy na Mallorce opět v plném proudu

Publikováno | Sdílet:

Kempy na Mallorce opět v plném proudu

Konečně jsme se dočkali! Příznivá situace na ostrově Mallorka nám umožnila po roční pauze způsobené záškodníkem Covid-19 odstartovat  první z řady cyklistických kempů pro rok 2021.

Zatím co u nás je koronavirová situace opět nepříznivá, zde na Mallorce se pomalu rozvolňuje, kavárny a restaurace jsou otevřené. V následujících dnech se čeká další vlna rozvolňování a pohodové cyklistice vůbec nic nebrání včetně počasí, které je slunečné a teploty se pohybují kolem 17 stupňů.

V našem Mallorca cycling center máme vše přichystané společně s našimi novinkami pro letošní rok. Opět jsme zkvalitnili naše zázemí a služby. V široké nabídce prémiových kol BMC a Colnago najdete i vítězné kolo z Tour de France Colnago V3Rs. Nechybí ani široká škála nutričních produktů od firmy NUTREND a nejnovější doplňky značky Garmin, které lze i bezplatně vyzkoušet.

 

V neděli 28. února jsme přivítali hojný počet cyklistických nadšenců na mallorském letišti. Mezi nimi nechyběli jak mladí, nadějní závodníci, tak i cyklističtí začátečníci, kteří přijeli překonávat svoje osobní limity. Díky propracované koncepci trenéra Vojtěcha Berana ve spojení s regeneračními procedurami týmu odborníků pod vedením fyzioterapeutky Terezy Beranové si svou výkonnostní skupinu najde každý vášnivý cyklista.

Těšíme se i na Vás v jednom z řady navazujících jarních tréninkových kempů, které pokračují na Mallorce až  do května.

Rezervace na kempy naleznete ZDE.

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT